ČÍNA; Chemikálie
Poptáváme GBL - gamma-butyrolakton (CAS.No.96-48-0) a polymer s velkou molekulovou hmotností PAM. Pošlete nám prosím cenovou nabídku s podrobnostmi.
Poptávám chemikálie pro školní výuku
Potřeboval bych doplnit chemikálie ve svém kabinetu chemie na škole. 1. Zinek - práškový 2. Kyseliny HCl (2l) a sírová 96% 3. glycerol 4. Methanal ( formalín 40% nebo jiné koncentrace) 5. Benzaldehyd Platba fakturou nebo hotově.
Poptávám chlorid draselný
Chlorid Draselný 2000 g kvalita analytická
BANGLADÉŠ; Hydroxid sodný
Poptáváme hydroxid sodný NaOH pevný, čistota 99%, balení v 250 kg až 400 kg nových ocelových barelech.
NĚMECKO; Svařovací technika, dílenské vybavení, čisticí produkty
Metallit GmbH působí přes 40 let jako dodavatel svařovací techniky a příslušenství, chemie pro povrchové plochy, čisticích prostředků, maziv, dílenského vybavení a bezpečnosti práce. Nyní se ubíráme novou cestou a hledáme obchodní partnery a/nebo obchodní zástupce pro Českou republiku, kteří by zavedli novou značku a společně s námi chtěli úspěšně ...
Poptáváme dodávku fasádního zateplovacího systému
Poptáváme dodávku materiálu kompletního fasádního zateplovacího systému (EPS tl.100, 70, 20, lepidlo, perlinka, lišty, probarvená omítka, penetrace). Množství 2700 m2, místo stavby Praha 10-Malešice. Na požádání zašleme upřesnění výměr jednotlivých prvků a materiálů.
TOGO; Močovina, hnojiva
Poptáváme močovinu, hnojiva. Jsme obchodníci s uvedenými produkty. Dodáváme značnému množství našich zákazníků ve velkém. Naše firma byla založena v roce 2001, jsme registrováni naším Ministerstvem obchodu a průmyslu. Hledáme dodavatele uvedeného zboží. Prosíme o zaslání cenové nabídky. ...
Poptávám epoxidovou pryskyřici
Dobrý den. Prosím jedno balení Epoxy Riss Fix na opravu betonové podlahy. Sdělte mi prosím cenu balení a kdy lze vyzvednout. S pozdravem, Milan Hošek.
Poptávám dodavatele jodidu draselného
Poptávám výrobce nebo prodejce jodidu draselného, celá ČR.
TURECKO; Oleje, chemikálie, filtry, obaly
Hema Endüstri A.Ş., jedna z předních firem strojírenské výroby v Turecku, dodává systémy a komponenty pro automobilová, zemědělská a stavební zařízení OEM, s dalšími divizemi sloužícími dobývání, leteckému a obrannému průmyslu. Poptáváme v ČR všechny druhy olejů, chemické materiály, filtry, všechny druhy obalových materiálů atd.
IRÁK; Hydroxid sodný
Poptáváme hydroxid sodný.
ITÁLIE; Etanol
Hledám firmu, která může dodávat neutrální etanol min. 96,2% naší společnosti, která vyrábí lihoviny. Všechny výrobky bude potřeba poslat do Itálie.
Poptávám dodavatele chemikálií
Dobrý den, poptávám dodavatele, či prodejce v České republice, který se zabývá výrobou nebo prodejem chemikálií. Zejména poptávám tyto : Jód p.a. 500g Fosfor červený č. 500 g Cenová relace od 1320 Kč s DPH do 2700,- Kč s DPH. Děkuji.
NĚMECKO; PUR pěna, mlýnky, ohnivzdorné mísy
Máme obchod a hledáme výrobky a nové obchodní partnery -polyuretanová pěna Ceresit pro stavebnictví -mlýnky na kávu -rádiově řízené vrtulníky, letadla a auta -mísy na oheň
Poptáváme dodávku demineralizované vody
Poptáváme dodávku demineralizované (destilované) vody balené po 25L. Předpokládaný odběr 2x25L měsíčně.
Koupě posypové soli
Předmětem veřejné zakázky je dodávka posypové soli pro zimní údržbu komunikací s protispékací přísadou v množství cca 2600 t/rok včetně dopravy do míst plnění po dobu 4 let
TOGO; Použité zboží; kosmetika, drogerie, chemikálie
Hledáme spolehlivého dodavatele použité obuvi, použitých oděvů a skladových položek obuvi a kabelek z Evropy. Také poptáváme chemické výrobky denní potřeby jako čisticí prostředky, kostky mýdla, zubní pasty atd. i další chemické výrobky jako louh sodný, rovněž maziva. Jsme také obchodním zástupcem pro prodej měděné obohacené rudy, olova a zinku ...
GHANA; Všeobecné zboží
Poptávám zboží a služby, které lze prodávat na ghanském trhu. Mám registrovanou firmu zabývající se exportem a importem všeobecného zboží, maloobchodem a velkoobchodem s farmaceutickým zbožím atd. Rádi bychom byli výhradním zástupcem nebo zástupcem pro jakoukoli společnost, která chce investovat v Ghaně.
TURECKO; Chemikálie pro činění kůží
Poptáváme kyselinu mravenčí a sulfid sodný, obojí pro činění kůží.
Poptáváme vývoj a výrobu fasádní stěrkové hmoty
Poptáváme výrobce nebo výzkumný ústav stavebních hmot na vývoj a dodání disperzní fasádní stěrkové hmoty k potahování polystyrenových profilů.
EGYPT; Chemikálie
Pan AuSai je přední firma v Egyptě působí v petrochemickém zásobování a distribuci. Pro více informací prosím navštivte naše webové stránky www.panausai.com. Poptáváme metyl-metakrylát a kyselinu akrylovou.
KEŇA; Chemikálie Vosk S
Značka Puffin je malá výrobní firma v Nairobi v Keni. Specializujeme se na všechny výrobky k péči o kůži, např. krémy na boty, leštidla na boty, barvivo na kůži apod. Hledáme dodavatele chemikálie nazývané Vosk S, která se používá při výrobě krémů na boty.
PÁKISTÁN; Kyselina akrylová a etylakrylát
Naléhavě poptáváme surovou kyselinu akrylovou a etylakrylát.
GHANA; Suroviny pro čisticí přípravky
A'S VICTORY ENTERPRISE vyrábí čisticí přípravky jako tekuté mýdlo, dezinfekce a mnoho dalšího. Tyto výrobky se dodávají do nemocnic apod. Chtěli bychom navázat partnerství s dodavateli surovin potřebných pro tuto výrobu.
Dodávka posypové kamenné soli
Dodávka posypové kamenné soli