Rámcová smlouva na dodávky biosložek – methylesteru mastných kyselin
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy podle § 11 ZVZ mezi zadavatelem a vybranými dodavateli. Předmětem rámcové smlouvy je realizace jednotlivých dílčích veřejných zakázek na dodávky methylesteru mastných kyselin dle ČSN EN 14214 (FAME) pro vznětové motory pro přimíchání do ropných paliv.
Granuláty do barev, Čína
Hledáme v ČR a ostatních zemích EU výrobce předsměsi (masterbatch). Jsme přední výrobce rozpouštědlových barev. Přímý výrobce a roční objem asi 3000 tun. Více informací najdete na www.longxinchem.cn.
Poptávám dodávku chemikálií
Dobrý den, prosím o zaslání cenové nabídky a termínu dodání níže uvedených chemikálií benzaldehyde - p.a. standard for GC 99,5% k.č. 09143, objem 5 ml furfural puris, 99,9% k.č.48070 - objem 100 ml - pokud je menší balení, tak raději Hydranal Coulomat AG bal 6x500 ml, k.č. 34836 Hydranal Coulomat AG-H bal 6x500 ml, k.č. ...
Dodávka posypové soli kamenné NaCl pro ZÚK
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka posypové soli kamenné NaCl pro zimní údržbu komunikací na území Statutárního města Ostrava.
Posypová sůl, Egypt
Jsme egyptská investiční, dodavatelská a obchodní skupina. Jsme dodavatel a koncový prodejce posypové soli z Egypta. Hledáme odběratele a také potřebujeme dodavatele z celého světa.
Poptává hydroxid draselný
HYDROXID DRASELNÝ šupiny 90% 20-40 tun/měsíc, pravidelné odběry Pro export mimo EU
Chemikálie, zemědělské produkty, Indie
Jsme exportéři z Mumbai, Indie. Více na www.indiamart.com/krishna-international-mumbai. Jsme odborníci na chemikálie, kešu ořechy, kokosy a zemědělské produkty. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám Sidolux
Poptávám sidolux na dlažbu a na PVC
EGYPT; Mořská a posypová sůl
Naše firma United Salt Egypt Co. má velké množství surové mořské soli, asi 1200.000 t a 650.000 posypové soli v Egyptě v severní Sinai. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
ČÍNA; Oxid titaničitý
Hledám v Evropě výrobce oxidu titaničitého.
Dodávka odorantov - tetrahydrotiofén (THT) a zmesový odorant so zložením 70% hmot. tetrahydrotiofén
Dodávka odorantov - tetrahydrotiofén (THT) a zmesový odorant so zložením 70% hmot. tetrahydrotiofén a 30% hmot. terciárny butylmerkaptán (THT/TBM) na odorizáciu zemného plynu dopravovaného distribučnou sieťou SPP - distribúcia, a.s. odberateľom zemného plynu z distribučnej siete. 1. časť - dodávka len vo vratných výmenných prepravných obaloch: ...
LIBANON; Potravinářské činidlo
Poptáváme 400 kg průmyslového potravinářského vysoušecího činidla.
INDIE; Sulfát heptahydrát
Hledáme odběratele sulfátu heptahydrátu.
Dodávka vakuové soli na výrobu solanky v zimním období 2011 - 2012 pro SÚS
Dodávka vakuové soli na výrobu solanky v zimním období 2011 - 2012 pro cestmistrovství SÚS Pk:Chrudim,Luže,Hlinsko,Třemošnice,Pardubice,Přelouč,Holice,Běstovice,Laškroun,Žamberk,Ústí nad Orlicí,Litomyšl,Polička,Svitavy,Moravská Třebová.
INDIE; Dimetyl disulfid
Naléhavě poptáváme DMDS (dimetyl disulfid) CAS č. 624-92-0 (C2H6S2) pro jeden z probíhajících projektů krakování nafty v severní Indii. Použití: používá se jako aktivátor v přípravném vulkanizačním procesu. Potřebné množství: 7 MT. Prosíme o zaslání cenové nabídky s MSDS & TDS co nejdříve.
INDIE; Pryskyřice
Jsme indický výrobce vypouklých nálepek. Poptáváme PU pryskyřici a také epoxidovou pryskyřici pro tento účel. Náš měsíční požadavek je 1000 kg.
Dodávka 1700 t posypové soli
Dodávka 1700 t posypové soli pro zimní údržbu vozovek, kvalita 5-0,2 mm.
Dodávka kamenné posypové soli pro zajištění údržby komunikací v zimním období 2011/2012
Dodávky volně ložené posypové kamenné soli pro zajištění údržby komunikací v zimním období 2011/2012 s termíny dodání: a) předzásobení do 31. 10. 2011, b) dodávky od 1. 11. 2011 do 31. 3. 2012 na výzvu zadavatele.
INDIE; Parafínový vosk
Hledám v Evropě odběratele chlorovaného parafínového vosku z Indie.
NIGÉRIE; Průmyslové stroje, chemikálie
Hledáme dodavatele průmyslových strojů, chemikálií.
ITÁLIE; Tetrahydroboritan sodný
Hledáme evropského dodavatele tetrahydroboritanu sodného NaBH4 @ 95%, 5.000 - 10.000 kg ročně.
PÁKISTÁN; Pomocné materiály pro textilní výrobu
Chceme se stát zprostředkovatelem výrobce pomocných textilních produktů v Pákistánu. Obchodujeme v textilním oboru. Náš požadavek zahrnuje všechny položky, zejména zahušťovadla barviv, speciální konečné úpravy a činidla proti migraci barev.
MALI; Sodium lauryl ether sulfát
Poptávám sodium lauryl ether sulfát, potřebuji stabilního dodavatele.
EGYPT; Dikalciumfosfát
Poptáváme 200 MT dikalciumfosfátu 18% (krmivová jakost). Pošlete prosím nabídku s plnou specifikací.
Nákup a dodávka posypové kamenné soli pro rok 2011/2012
Předmětem veřejné zakázky je nákup a dodávka posypové kamenné soli pro zajištění zimní údržby pro rok 2011/2012 pro Správu a údržbu silnic Ústeckého kraje, příspěvkovou organizaci.