Poptáváme koupi nestavebního pozemku
Hledám zaúčelem koupě nestavební pozemek /zahradu,louku,proluku a pod./o rozloze 300-400m/2 v dosahu městské dopravy v Praze,při nejhorším těsně za okrají Prahy,aby tam byl spoj PID.Jedná se o výzkumné účely/bez hluku,špíny a bez jakých koliv zněčištění/.Díky za nabídky a pěkný den přeje Šulc.
Hledám investora pro koupi pozemků
Hledám kupce-investora,na pozemky u dálnice Praha-K.Vary,exit 17km.plná vybavenost,spevněné,vlastní nájezdy,vedle pozemku na obou stranách 2čerpací stanice bez uživatelského práva..,motorest,čistička odpadních vod,inženýrské síte,možnost stavéní hal do v.10m.atraktivní lokalita.cena k jednání 2450,.kč celkem 34000m2.
Poptávám koupi pozemku na FVE
Koupím pozemek k výstavbě FVE do cca 1 MW. Podmínkou je vyřízené stav. povolení (nebo v řízení) a smlouva o připojení zařízení k distribuční soustavě (ČEZ nebo E.on).
Poptávám koupi nestavebního pozemku
Hledám ke koupi zahradu,louku.proliku /nestavební pozemek/ v dosahu městské dopravy Praha k výzkumným účelům. Rozloha cca 300 - 400m/2.
Hledám byt v Kdyni
Hledám volný byt ve Kdyni družstevní 3+1 nebo 4+1
Poptávám pronájem bytu
Shánim byt do pronájmu 2+1, teď jsem momentálně v Anglii, ale v lednu se vracím do Liberce, jestli máte nějaký byt do pronájmu dejte mi vědět předem, moc děkuji, Kopecký
Poptávám skladovací prostory
Sháním pro stěhovací firmu skladovací prostory příp. i dílnu okolo 30 m2 v přízemí, přístupné nepřetržitě s možností parkování 2-3 dodávek Praha 6 - Bubeneč, Suchdol, Lysolaje nebo blízká Praha - západ.
Poptávám skladové prostory
Úklidová firma hledá sklad 30-50m čtver. na úklidové stroje, úklidovou chemii, úklidové náčiní apod. Prostory musí být v přízemí budovy s nepřetržitým přístupem, soc. zařízením a dobrým parkováním pro vozidla.Praha Hostivař a blízké okolí. Cena cca 100Kč/m2/měsíc.
Poptávám pronájem garsonky
Zdravotní sestra s 4 letým synem hledá pronájem garsoniery či 1kk na Praze 12 v Modřanech...nabídky prosím pište
NĚMECKO; Pozemky pro fotovoltaické elektrárny
Vážené dámy a pánové. Pro naše investory hledáme v Česke republice pozemky na výstavbu fotovoltaickych elektráren. Kritérium pozemků: STAVEBNÍ POVOLENÍ SMLOUVA NEBO PŘÍSLIB K PŘIPOJENÍ OD DODAVATELE ELEKTŘINY KAPACITA PŘIPOJENÍ V MW VELIKOST POZEMKU OD 20000m2 V případě, že nám můžete nabídnout pozemek splňující tyto ...
Hledám pronájem  bytu  v Praze
Hledám byt v Praze 1+1, 1+ kk, Garsonieru, s garáží, 10 000 Kč včetně poplatků, pro dvě osoby. Lépe nezařízený .
SAÚDSKÁ ARÁBIE; Realitní a průmyslové projekty
Hledáme zahraniční firmy, které mají zájem o podnikání v Saúdské Arábii, kde je předkvalifikujeme pro podnikatelský projekt v realitních komplexech a / nebo průmyslových projektech. Infrastrukturní projekty jsou nejžádanější oblastí, kde mohou zahraniční firmy získat skvělé příležitosti v Království Saúdské Arábie.
Poptáváme koupi pozemků
Zahraniční investor koupí pozemky s kompletním projektem k výstavbě FVE na uzemí EU pozemky - od 10ha do 100ha cena dle lokality a příslušného osvitu
Poptávám půdni prostory
Poptávám koupi půdních prostor v Praze Společenství vlastníků nebo přímí majitelé nabídněte k prodeji půdní prostory k provádění půdních vestaveb nebo k rekonstrukci v Praze. Možná i jiná dohoda.
Poptávám 10 parkovacích míst, Praha 10
Poptávám 10 parkovacích míst - dlouhodobě, na Praze 10.
Poptáváme pronájem závodní jídelny
Hledáme pronájem závodní jídelny v Praze.
Poptávám pronájem prostorů
Hledám k pronájmu prostory 80-150 m2 v atraktivních místech, vhodné na prodejnu potravin. Přízemí, výloha, v Praze , Kladně.
Poptávám pronájem bytu
Dobrý den, hledám pronájem bytu v Třinci o velikosti: garsonka, 1+kk, popřípadě 1+1 s měsíčním nájmem do 5 000kč.
Hledám byt v Hradci Králové
Hledám pěkný byt 1+kk, 1+1, 2+kk, nebo 2+1 v Hradci Králové pro 2 osoby.
Poptávám zpracování techn. dokumentace
Poptávám zpracování dokumentace ke správě obytného domu a provozu technického zařízení
Poptávám údržbu trávníku
Prosím o Vaši nabídku ceny pravidelného sečení trávníku na pozemku cca 900 m2 na adrese MUDr.Tomáš Rozsíval, Na Dolině 328/1, 74770 Opava 9-Komárov.
Poptávám koupi půdních prostor
Od přímého majitele nebo od společnosti vlastníků v Brně koupím půdní prostory na vybudování půdných bytů nebo jiná dohoda možná.
NĚMECKO; Pronájem solární plochy
Přestože nemáte zájem provozovat vlastní solární elektrárnu, můžete vydělávat na obnovitelné energii. Vedle mnoha pozitivních aspektů, které Vám solární elektrárna přinese, nabízíme dlouhodobý a velmi atraktivní příjem z pronájmu pozemků a nebo střech Vašich firemních nebo zemědělských objektů. Důležité je především, aby pozemky/střechy ...
Poptáváme správu nemovitosti
Hledám správce nemovitosti - rodinného domu a zahrady v Ostravě - Vítkovicích. Dům je starý, opravovaný, jednoposchoďový, zastavěná plocha 284 m, zahrada 323 m. V přízemí jsou NP pronajaté 2 nájemcům. V 1.p. je pronajatý 1NP, 2 pronajaté byty a 1 NP vyžadující rekonstrukci. Požaduji kompletní výkon vč. vedení administrativy, správu nájemních ...
Hledáme pronájem prodejních prostor
Hledáme pronájem prodejny v centru Ústí nad Labem. Prodejní plocha cca 50-100 m