Nájem areálu pro Oddělení služební hipologie KRPZ včetně souvisejících služeb
Nájem areálu pro Oddělení služební hipologie KRPZ včetně souvisejících služeb
SÚJB - Správa nemovitostí
Předmětem plnění VZ je zajišťování správy nemovitostí Státního úřadu pro jadernou bezpečnost. Zejména se jedná o zajištění úklidových služeb, služeb technické správy budov (včetně údržby, drobných oprav), zajištění služeb souvisejících s údržbou zeleně v objektech zadavatele a zajištění bezpečnostních a ochranných služeb a zajištění provozu ...
Poskytování služeb FM pro územní pracoviště ČNB II.
Předmětem veřejné zakázky je provádění údržby a oprav technického vybavení budov zadavatele v Českých Budějovicích, Plzni, Ústí nad Labem, a další činnosti související s provozem budov. Specifikace činností pro jednotlivá místa plnění jsou uvedeny v přílohách zadávací dokumentace.
Upratovanie a správa budovy
Predmetom zákazky je zabezpečenie upratovacích prác a technickej správy budov v objektoch verejného obstarávateľa a zároveň letná a zimná údržba v objektoch verejného obstarávateľa a ich bezprostrednom okolí.
Hledám pronájem bytu v Opavě
Hledám pronájem bytu 2+1 nebo 2+kk v Opavě.
Pronájem bytu, Polsko
Hledám byt k pronájmu cca 40 m po dobu asi 2 let v Českém Těšíně nebo okolí.
Správa bytového fondu města Rokycany
nebytového charakteru a povinností přenesených za účelem zajišťování správy, provozu a oprav společných částí. Jedná se o správu a údržbu majetku uvedeného v příloze č. 1 zadávací dokumentace a v souladu s příkazní smlouvou uvedenou v příloze č. 3 zadávací dokumentace.
Monitoring, správa a zkoušky specifických technologií se současným zabezpečením služeb ostrahy
Předmětem zakázky je zajištění monitoringu, správy, zkoušek a revizí instalovaných technologií a technického vybavení TZB se současným zabezpečením služeb ostrahy a recepce v areálu Středoevropského technologického institutu VUT v Brně na ulici Purkyňova 123 v Brně. Kumulovaná služba monitoringu technologií a ostrahy areálu bude poskytována 24 ...
Hledám pronájem bytu v Odrách u Nového Jičína
Hledáme s bratrem pronájem (2+1, 3+1 nebo něco podobného.) v Odrách u Nového Jičína. Budu ráda za všechny nabídky. Děkuji
Pronájem prostor a občerstvení
Předmětem zakázky je zajištění pronájmu prostor a občerstvení pro realizaci mobilních center, regionálních informačních panelů a seminářů v roce 2018.
Zajištění kancelářských prostor a souvisejících služeb v destinaci Londýn
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem kancelářských prostor, zajištění informačních, poradenských a dalších souvisejících služeb a organizace matchmakingové akce v Londýně. Plnění dle jednotlivých částí veřejné zakázky.
Poptávám pronájem bytu v Žatci
Poptávám pronájem bytu o velikosti 2+1 v Žatci.
Zajištění kancelářských prostor a souvisejících služeb v destinaci Londýn
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem kancelářských prostor, zajištění informačních, poradenských a dalších souvisejících služeb a organizace matchmakingové akce v Londýně. Plnění dle jednotlivých částí veřejné zakázky.
Zajištění technické správy budov Ministerstva kultury
Předmětem plnění veřejné zakázky je komplexní zajištění technické správy (provádění běžné údržby a oprav, zajišťování odborných revizí a prohlídek, zajišťování odstraňování havárií, zajištění a správa CAFM systému) v objektech zadavatele na adrese Maltézské nám. 1, Praha 1 (Nosticův palác) a na adrese Milady Horákové 139, Praha 6.
Poptávám půdní byt v Praze
Poptávám ke koupi půdní byt 2+kk nebo 2+1 s malým balkónem/terasou do 6.000.000 Kč na Vinohradech. Děkuji, Dana Černá
Zajištění provozu, servisu a oprav technologií a technického vybavení TZB objektů FEKT VUT
Předmětem zakázky je zajištění komplexního a bezproblémového provozu, servisu, oprav a revizí instalovaných technologií a technického vybavení TZB v objektech Fakulty elektrotechniky a komunikačních technologií. Služby budou poskytovány včetně managementu, tj. včetně revizí, odborných prohlídek apod. Dále budou zajištěny a provedeny veškeré opravy ...
Poptávám pronájem bytu v Uherském Brodě
Poptávám pronájem bytu 2+1, 3+1. 4+1 v Uherském Brodě. Termín od 9.10.2017 výše nájmu nerozhoduje
Zajištění správy nemovitosti MPSV Terezy Novákové 62a, Brno
CPV: 79993100-2 Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování služeb pro zabezpečení správy budovy Ministerstva práce a sociálních věcí na adrese Terezy Novákové 62a, Brno vč. okolního prostředí budovy.
Správce horské boudy na Muldě
Předmětem plnění dle této Zadávací dokumentace je správa horské chaty Na Muldě, která je v majetku Univerzity Karlovy a správu vykovává UK FTSV. Správce v souladu s touto Zadávací dokumentací a dalšími podmínkami uvedenými v návrhu Smlouvy o poskytování služeb spočívajících ve správě budovy, který tvoří Přílohu č. 1 Zadávací dokumentace.
Depozitář pro fondy kvalifikovaných investorů obhospodařované společností Národní inovační fond
Účelem veřejné zakázky je uzavření Smlouvy o budoucí depozitářské smlouvě s jedním vybraným dodavatelem, ve které se dodavatel zaváže uzavřít se společností Národní inovační fond, investiční společnost, a.s. Depozitářskou smlouvu podle § 67 zákona č. 240/2013 Sb., o investičních společnostech a investičních fondech po vzniku společnosti. V rámci ...
Pronájem nebytových prostor na akci XLII. ATCM a XXII. CEP v ČR v roce 2019
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem nebytových prostor pro zasedání XLII. Konzultativního shromáždění smluvních stran Smlouvy o Antarktidě a XXII. zasedání Výboru pro ochranu životního prostředí v České republice v roce 2019 (dále jen „ATCM nebo shromáždění“ a „CEP“), včetně vybavení a služeb souvisejících s nájmem prostor.
Poptáváme pronájem reklamních ploch v Ústí nad Labem
Poptávám pronájem reklamních ploch v Ústí nad Labem. Popis: - pronájem reklamních ploch v Ústí nad Labem - billboardy, bannery, lavičky, MHD, úřady, restaurace, nádraží, mosty, nákipní centra apod - délka pronájmu cca na 3 měsíce i déle - cílem je zvýšení povědomí o službách cestovní kanceláře - oblast Ústí nad Labem, do budoucna i Ústecký ...
Poptávám pozemek
Poptávám pozemek v okolí Kunratic, Nupak, Dubče, Hostivaře nebo Újezda. Jedná se o pozemek za účelem uchování rostlin, keřů, zahradnického nářadí a strojů. Nabízím proti službu formou údržby pozemku nebo možnost platebního vyrovnání.
Správa, údržba a vytápění objektů, ve kterých působí Úřad městské části Praha 8
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění celoroční správy, údržby a vytápění šesti objektů, ve kterých působí Městská část Praha 8, dále celoroční správa a drobná údržba vnitřního vybavení kanceláří ve dvou objektech a celoroční správa a údržba dvou nevyužívaných budou včetně přilehlých pozemků, jak jsou tyto objekty specifikovány v ...
Poptáváme koupi lesa
Poptáváme koupi lesního porostu v rámci zemí EU s následnou těžbou a zpracováním dřeva.Celková rozloha od 2 000 hektarů a více. Stáří porostu od 80 let.