Periodické hlavní opravy elektrických lokomotiv: trakce 30
Předmětem veřejné zakázky je provedení periodických hlavních oprav hnacích kolejových vozidel v majetku zadavatele, tj. elektrických lokomotiv řady 362 a 363 v celkovém předpokládaném počtu 40 oprav.
Periodické opravy osobních vozů: vozy patrové
Předmětem veřejné zakázky je provedení periodických vyvazovacích oprav kolejových vozidel v majetku zadavatele, tj. osobních patrových vozů (Bdmteeo 294, Bmteeo 290, Bmto 292) v celkovém předpokládaném počtu 36 oprav.
Periodické opravy osobních vozů: modernizované vozy pro vnitrostátní provoz
Předmětem veřejné zakázky je provedení periodických hlavních a vyvazovacích oprav kolejových vozidel v majetku zadavatele, tj. modernizovaných osobních vozů pro vnitrostátní provoz (Aee 152, Aee 145, Bee 272, Bee 273) v celkovém předpokládaném počtu 204 oprav.
Periodické hlavní opravy elektrických lokomotiv: trakce 20
Předmětem veřejné zakázky je provedení periodických hlavních oprav hnacích kolejových vozidel v majetku zadavatele, tj. elektrických lokomotiv řady 210 a 242 v celkovém předpokládaném počtu 34 oprav.
Periodické opravy osobních vozů: vozy s podvozky GV pro mezistátní provoz
Předmětem veřejné zakázky je provedení periodických hlavních a vyvazovacích oprav kolejových vozidel v majetku zadavatele, tj. osobních vozů s podvozky GV pro mezistátní provoz (A RIC, AB RIC, B RIC, Bc 84 RIC, BDs RIC, Bee 243 RIC) v celkovém předpokládaném počtu 576 oprav.
Periodické opravy osobních vozů: Bt a odvozené
Předmětem veřejné zakázky je provedení periodických vyvazovacích oprav kolejových vozidel v majetku zadavatele, tj. osobních vozů řady Bt a odvozených (Bdt 261, Bdt 262, Bdtee 286, Bdtee 287, Bt 278, Bt 283, Bt 288, Btee 285, Btee 284) v celkovém předpokládaném počtu 128 oprav.
Opravy dvojkolí hnacích kolejových vozidel typů 2/DV, Lo000337, Lo79407 a Lo120445
Předmětem veřejné zakázky jsou opravy dvojkolí hnacích kolejových vozidel typů 2/DV, Lo000337, Lo79407 a Lo120445 pro období 12 měsíců v rozsahu popsaném v Zadávací dokumentaci.
Opravy nárazníků pro kolejová vozidla
Předmětem této veřejné zakázky jsou opravy nárazníků pro kolejová vozidla v období 36 měsíců
Opravy 33 vozů řady Bc a 1 vozu řady BRn pro přepravy osob využívaných při zvláštních přepravách
Předmětem zakázky je provedení periodických oprav v rozsahu vyvazovací opravy (dále jen PVY opravy) u 33 osobních železničních vozů řady Bc a 1 osobního železničního vozu řady BRn a dále provedení požadovaných rekonstrukcí (dále jen REK) u 10 osobních železničních vozů řady Bc, které budou provedeny v rámci PVY oprav v letech 2011 až 2015
INDIE; Úchyty kolejnic
Poptávám v Evropě pružné úchyty kolejnic pro jakýkoliv design. Pružné úchyty kolejnic jsou komponenty kolejové dráhy, které zajišťují uchycení a pružnost železniční trati.
Údržba a oprava kolejových vozidel
Předmětem veřejné zakázky je provádění údržbářských (zejména středních prohlídek a velkých prohlídek) a opravářských služeb pro kolejová vozidla městské hromadné dopravy zadavatele.
Kompletní zajištění přepravy uhlí pro společnost Elektrárny Opatovice, a.s,
Realizace železniční přepravy uhlí a služeb s ní spojených z dolů do Elektrárny Opatovice, a.s.
EGYPT; Železniční, důlní vozidla
Hledáme silného konkurenčního evropského výrobce železničních a důlních vozidel.
NIGÉRIE; Díly lokomotivy
Jsem inženýr železniční společnosti, mám na starost technické vybavení a servis parního stroje lokomotivy. Spolupracovali jsme s čínskou firmou, nyní hledáme nového dodavatele dílů. Potřebujeme rychlou odpověď, prosím kontaktujte mě na mail williamsdoherty@hotmail.com
Vykonávanie medzidobých opráv R1 + 12M3 osobných vozňov
Predmetom zákazky je vykonávanie medzidobých opráv R1 + 12M3 osobných vozňov v zmysle platných predpisov v zhode s príslušnými vyhláškami UIC, technickými normami EN, STN a právnymi predpismi platnými v SR v nasledovnom rozsahu: - medzidobá oprava R1+12M3 - technická kontrola OV (TK) - opravy osobných vozňov pri neuznaných reklamáciách - ...
Vykonávanie veľkých prehliadok (V) hnacích dráhových vozidiel
Predmetom zákazky je vykonávanie veľkých prehliadok (V) hnacích dráhových vozidiel (HDV) v zmysle platných predpisov v zhode s príslušnými vyhláškami UIC, JNV, technickými normami EN, STN a právnymi predpismi platnými v SR Podľa súťažných podkladov Ak je známa, predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 8848000,0000
INDIE; Komponenty železničních vozidel
Hledáme výrobce komponent železničních kolejových vozidel pro převod technologií / identifikaci výrobku indických železnic.
PÁKISTÁN; Lokomotivy, železniční nákladní vagóny
Poptáváme následující železniční nákladní vagóny (nové nebo v dobrém stavu s minimálně 20 roky zbývající životnosti), všechny pro široký rozchod kolejí: 1. Dvounápravové nahoře otevřené vozy pro přepravu asi 60 tun volně loženého nákladu. 2. Plošinové vozy na kontejnery pro přepravu 40 tun nebo 40+ 20 tun. Dále poptáváme skoro nové lokomotivy ...
ŠPANĚLSKO; Železnice
Hledáme v ČR železniční dodavatele.
Zabezpečenie leteniek, cestovných lístkov a komplexných služieb súvisiacich s cestovnými výdavkami
Komplexné a pružné zabezpečovanie cestovných lístkov (leteniek, autobusových, vlakových a iných cestovných lístkov ) a s tým súvisiacich komplexných odborných služieb spojených s cestovnými výdavkami na zahraničných pracovných cestách pre potreby Ministerstva obrany a Ozbrojených síl Slovenskej republiky pri zahraničných pracovných cestách v ...
PÁKISTÁN; Šrot
Poptáváme šrot HMS 1/2 a použité kolejnice v libovolném množství.
Nákup brzdových klátikov
Nákup brzdových klátikov BP 10 - 250 pre osobné vozne v predpokladanom množstve 140 000 kusov, BP 10 -320 pre poštové vozne v predpokladanom množstve 400 kusov a BP 10 -380 pre motorové vozne v predpokladanom množstve 500 kusov. Brzdové klátiky BP 10 - 250 pre osobné vozne v predpokladanom množstve 140 000 kusov, BP 10 -320 pre poštové vozne v ...
PÁKISTÁN; Železniční návěstní skla, náhr. díly
Poptáváme železniční návěstní skla. Máme zájem o navázání kontaktu s firmami, které se zabývají železničními náhradními díly.
INDIE; Komponenty železničních vozů
Hledáme výrobce komponent železničních vozů.
Poptávám jízdenky ze zahraničí do ČR
Dobrý den, hledám kontakt na mezinárodní autobusovou a vlakovou přepravu, která zajišťuje dopravu z Prahy do Chorvatska a z Chorvatska do Prahy. Také na cestovní kancelaře, kde se mohou objednat a rezervovat jízdenky pro cestujicí z Chorvatska do Prahy. Děkuji.