Poptávám přepravu kontejneru do Francie
Poptávám přepravu kontejneru (cca 50x 50x 50 cm) z Mníšku pod Brdy (ev. z Prahy) do Francie, Grenoble. Pokud možno co nejdříve. Jen pokud bude cesta tím směrem.
Poptáváme přepravu strojů do Estonska
Poptávám přepravu lesních strojů z ČR do Estonska.
Hledám spolupráci s výrobci želez. komponentů
Žádám informace o výrobcích železničních komponentů včetně nosného lana pro export do Perského zálivu.
Hledáme distribuci použitých lokomotiv
20070718017; Rumunská firma, specialiovaná na obchod s použitými lokomotivami, železničními přepravními prostředky - vagóny, kolejnicemi, kolejovými přehazovacmi pákami, pražci, hledá obchodní spolupráci: obchodní zprostředkovatele (obchodní zástupce, distributory). Potenciální partner by měl být distributor nebo firma pracující v železničním ...
Výrobce pryžových výrobků hledá spolupráci
20070706026; Maďarský výrobce pryžových a plastových výrobků poptává služby obchodního zprostředkovatele, nabízí subdodávky. Firma nabízí vlaková, tramvajová, autobusová sedadla vyráběná speciální technologií z nehořlavé pěny. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - koristkova@gz.edb.cz . ...
Hledáme distribuci železničního svršku
20070706021; Estonská firma, specializovaná na dodávky materiálů železničního svršku ruské a ukrajinské výroby, hledá obchodní partnery - hledá obchodní zprostředkovatele a také se nabízí jako obchodní zprostředkovatel. Firma má také zájem o dlouhodobou spolupráci s výrobci a dodavateli podobné produkce pro dodávky na území Estonska, baltských ...
Poptáváme kolejový plošinový vůz
Poptávám výrobce kolejového plošinového vozu, nosnost 10 t.
Poptáváme vyřazené kolejnice
Poptáváme vyřazené kolejnice.
Hledáme partnery v oblasti železniční dopravy
200613267; Německá soukromá železniční firma hledá nové partnery pro výměnu zkušeností a převod know how v oblasti železniční dopravy, pro spolupráci v dlouhodobém výhledu. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptávám přepravu do Litvy
Poptáváme přepravu do Litvy o objemu 110-120m3. Jedná se o jednorázový transport kartonově baleného zboží z Příbrami do města Alitus.
Hledáme technické poradce železnič. projektů
200612930; Firma hledá technické poradce nebo montéry železničního zařízení pro plánování a realizaci železničních projektů ve východní a jižní Evropě. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptávám přepravu z Číny a do Číny
Poptávám přepravu z Číny a do Číny. Jedná se o zboží v kategorii barvy, laky. Specifikace paint, paint related material UN 1263, ADR 3. Do Číny vzorky cca 25 kg. Z Číny 5000 kg, 10000 kg, 20000 kg. Cenovou nabídku, prosím, rozdělte.