Poptáváme kamionovou dopravu pro převoz strojní technologie
Poptávka č. 20/2017 – (uvádějte ve styku s námi) Poptáváme kamionovou dopravu pro převoz strojní technologie na investiční akci. Smlouva s dodavatelem bude uzavřena v průběhu 12/2017. Předpokládaný počet kamionů celkem – cca 34 ks Doprava z Hradce Králové Bieblova 887 do Brna Vídeňská 127 Termín dopravy od 26.3.2018 do 30.4.2018 – přesná ...
Dodávka obalového materiálu a balení sbírkových předmětů
Předmětem části 1 veřejné zakázky jsou služby balení vybraných sbírek Památníku národního písemnictví za účelem jejich bezpečného stěhování.Předmětem části 2 veřejné zakázky je dodávka obalového materiálu, obalového materiálu pro přepravu a uložení vybraných sbírek Památníku národního písemnictví za účelem jejich bezpečného stěhování.
Ministerstvo vnútra SR
Zabezpečenie sťahovacích služieb v objektoch a medzi objektami, v ktorých sídlia útvary MV SR, prípadne v rámci ďalších objektov.
Poptávám zahraniční přepravu gymnastického nářadí
Poptávám přepravu starého gymnastického nářadí z Inssbrucku do Zlína. Bradla (viz. foto), zelezné části o délce cca 2-2,4m, dřevěné desky na podlahu cca 1,2x1,2m - 14ks. Vše aktuálně volně loženo v tělocvičně. Nutné lehce pomoci i s nakládkou.
Poptávám přepravu sedací soupravy
Poptávám přepravu sedací soupravy z Bystročic do Hluchova (u Kostelce na Hané).
Poptávám přepravu trezoru
Poptávám přepravu trezoru Norimberg - Krusičany (Týnec nad Sázavou) 480 kg, začátek června.
Zajištění stěhovacích služeb 2017 - 2019
Předmětem veřejné zakázky je provádění stěhovacích služeb a transportu vybavení bytových jednotek mezi objekty objednatele a zajištění veškerých bezpečnostních a organizačních opatření majících za cíl ochranu proti odcizení, ztrátě nebo poškození.
Sťahovanie
Predmetom zákazky je zabezpečenie sťahovania a súvisiacich služieb z objektov verejného obstarávateľa Mierová 17-19, 827 15 Bratislava do nových objektov verejného obstarávateľa - Mlynské nivy 44/a, 825 11 Bratislava a Votrubova 1428/1, 82109 Bratislava (budovy SPP) a tiež premiestňovanie kancelárskeho nábytku vrámci objektov Mierová 17-19, 827 15 ...
V 00195 – Přemístění skladu surovin a výrobků v areálu společnosti VIKTOR trade, s.r.o.
Předmětem této zakázky je kompletní obstarání všech prací, služeb a dodávek spojených se stavebními pracemi souvisejícími s projektem zadavatele s názvem „Přemístění skladu surovin a výrobků v areálu společnosti VIKTOR trade, s.r.o.“, kterým jsou práce podle projektové dokumentace vypracované Ing. arch. Františkem Brychtou se sídlem Palackého nám. ...
Stěhovací služby pro Národní knihovnu ČR na roky 2017 - 2021
Předmět veřejné zakázky spočívá v zajišťování a provádění stěhovacích prací pro potřeby Národní knihovny České republiky.
Doprava a montáž výstavního stánku
Předmětem této zakázky je poskytnutí následujících služeb zajištění dopravy a montáže výstavního stánku z místa sídla zadavatele na veletrh do Itálie, „Salon de Mobile, Federlegno Arredo Eventi spa, Foro Buonaparte 65, Milano, IT 20121, jeho demontáž a doprava zpět do místa sídla zadavatele.
Poptávám tuzemskou autodopravu
Poptávám přepravu dětské postele včetně matrace z Ostravy do Znojma. Rozměry cca délka 150 cm, šířka 90 cm, výška 40 cm. Baleno do tohoto tvaru do folie. Děkuji za odpověď.
Poptávám tuzemskou autodopravu
Poptávám nacenění a zajištění odvozu dveří z Olomouce do Polné okr. Jihlava
Poptávám stěhovací služby
Poptávám přestěhování sedací soupravy a osobních věcí z Uničova u Olomouce do Českých Budějovice.
Stěhovací služby
Předmětem veřejné zakázky bude provádění stěhovacích prací podle operativních požadavků zadavatele, a to zejména převážně na území hlavního města Prahy.
IKEM - stěhovací služby
Předmětem plnění VZ je provádění stěhovacích služeb; zejména stěhování přístrojů a zdravotnické techniky, stěhování nábytku, odvoz materiálu ke skartaci mimo území hl. m. Prahy odvoz vyřazeného majetku k ekologické likvidaci, vč. zajištění likvidace (předmětem není likvidace nebezpečného odpadu), ochranné zabalení předmětů při stěhování, demontáž ...
Poptávám stěhovací služby
Poptávám stěhovací služby. Z Düsseldorfu do Liberce, 720 km. Demontáž a montáž nábytku v termínu 10.12.2016 do 18.12.2016. Děkuji.
Kompletní zajištění přesunu UHV aparatury včetně reinstalace
Předmětem této zakázky je zajištění přesunu komplexní ultravakuové zákaznické aparatury (UHV aparatury) do nově vybudované laboratoře Ceitec VUT na ulici Purkyňova. Přestěhování této komplexní ultravakuové zákaznické aparatury spočívá v otestování stávající funkce všech technologických jednotek ze kterých se aparatura sestává (XPS, STM, LEEM, ...
Zajištění kompletního odborného přesunu, deinstalace, stěhování, reinstalace a odborného přezkoušení
Předmětem této zakázky je zajištění kompletního odborného přesunu, deinstalace, stěhování, reinstalace a odborného přezkoušení funkčnosti zařízení Elektronové mikroskopy pro Laboratoř strukturní a fázové analýzy do nově vybudovaných laboratoří CEITEC VUT z adresy Podnikatelská 6 Brno.
Poptávám stěhovací služby
Dobrý den, poptávám stěhovací služby (v průběhu max. 3 týdnů) z obce Anenská Studánka - Helvíkov (okres Ústí nad Orlicí) na Slovensko (obec Dedinka, okres Nové Zámky). Jedná se o přízemní domek (asi o velikosti menšího dvoupokojového bytu), který svou polohou umožňuje bezproblémovou nakládku. Prosím sdělte cenu. Děkuji. S pozdravem P. Lahoda.
Poptávám posunutí altánu
Poptávám posunutí srubového altánu o 3,5m, potřeba pojízdné hevery.
Poptávám stěhovací služby
Poptávám stěhovací služby, přestěhovat vybavení bytu 3+1 (2.patro) z Olomouce do Dolního Bousova (okres Mladá Boleslav, přes Hradec Králové, Hořice, Jičín). Termín by byl předběžně 9. až 15. června 2016. Děkuji.
Stěhovací služby pro Národní knihovnu ČR na roky 2016 - 2020
Stěhování mobiliárního vybavení kanceláří, kuchyněk, dílen, učeben, studoven, hal pro návštěvníky, depozitářů, laboratoří, jiných pracovišť, skladů ze současného umístění ve všech objektech NK ČR, zejména však v areálu Klementinum a v objektech CDH (cílem je vyklizení zadavatelem určených prostor) a přestěhování mobiliáře do nových prostor, ...
Stěhovací služby pro Národní knihovnu ČR na roky 2016 - 2020
Stěhování mobiliárního vybavení kanceláří, kuchyněk, dílen, učeben, studoven, hal pro návštěvníky, depozitářů, laboratoří, jiných pracovišť, skladů ze současného umístění ve všech objektech NK ČR, zejména však v areálu Klementinum a v objektech CDH (cílem je vyklizení zadavatelem určených prostor) a přestěhování mobiliáře do nových prostor, ...
Poptávám přepravní služby
Poptávám přepravu celomasívní skříně vcelku, rozměry 190x130x50cm, z Domažlic do Olomouce (event. s výnosem do 3. patra). Prosím o cenovou nabídku. Nejpozději během 14 dní.