MALAJSIE; Stroje, specialista v lodním stavitelství
Jsme zavedené podpůrné služby v oboru ropy a zemního plynu v jihovýchodní Asii od roku 2000. Diverzifikovali jsme své zdroje a obchodní marketing od Acheh, Sumatra až po Jáwa, Indonésie. Hledáme dodavatele strojů a specialistu na zařízení v námořním lodním stavitelství, které bude naším dalším projektem v potrubním vedení.
NĚMECKO; Vybavení pro vodní sporty
Jsme nákupní a prodejní velkoobchod v Německu. Naši zákazníci jsou maloobchodníci produktů z oboru volného času a vodních sportů. Naše hlavní zaměření spočívá v následujícím segmentu výrobků - kánoe, kajak a příslušenství jako pádla, plavecké vesty, voděodolné batohy, přepravní vůz na lodě atd. Hledáme spolehlivé výrobce a dodavatele těchto ...
TURECKO; Lodě Romanov
Mám zájem o koupi lodí Romanov z České republiky. Prosím, informujte mě o firmách, které mohu kontaktovat.
GHANA; Zásobovací čluny
Potřebujeme lodi s posádkou a zásobovací lodi pro práci v Ghaně na ropných polích.
Nákup dvou víceúčelových pracovních lodí
Dodávka dvou nových víceúčelových pracovních lodí včetně doplňkového vybavení, předvedení a vyzkoušení každé jednotlivé lodě a zaškolení 2 pracovníků kupujícího. Lodě včetně motorů musí být plně funkční a musí splňovat veškeré podmínky stanovené zákony, vyhláškami a směrnicemi platnými v České republice a EU pro jejich řádné provozování a užívání.
VB; Čluny a jachty Elan
Hledáme firmu Elan, která vyrábí čluny a jachty.
Poptávám přepravu zásilky do zahraničí
Potřebuji poslat umyvadlo z Českých Budějovic na Bermudy. Jedná se o jedno umyvadlo značky Ravak.
Poptávám šlapací člun
Koupím šlapací člun -labuť i použitou
Plavidlo
Zhotovenie a dodanie plavidla. 1 ks.
Poptávám kontejnerovou zahraniční přepravu
Poptávám kontejnerovou přepravu do Austrálie 2x40 food do Brisbane. Kontejnery se nakládaji v Srbsku Bělehrad. V krajním případě se budou nakládat v okr. Uh.Hradiště.
EGYPT; Námořní přívěsy
Poptáváme dodavatele nových / použitých námořních přívěsných a vestavěných motorů.
Služby pro provoz plavidla Hermes II
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění údržby a technického provozu plavidla Hermes zakotveného na Vltavě pod Štefánikovým mostem - území Prahy 7, náb. kpt. Jaroše. Podrobnosti o požadovaných plněních budou uvedeny v zadávací dokumentaci, kterou zadavatel poskytne zájemcům, kteří ve stanovené lhůtě podali písemnou žádost o účast a prokázali ...
GHANA; Lodní doprava
Firma PLCL SHIPPING AND TRADING LTD poskytuje spediční služby, dopravní služby, služby importu a exportu, celní odbavení, přepravní a logistické služby, služby balení a stěhování, LCL konsolidaci, FCL služby, charterové služby, služby obsazování posádek, obchodní služby, přepravu ropy a zemního plynu, zástupce lodních společností, lodní ...
KOREA; Přístavní rampa
Poptáváme přístavní rampu nebo mobilní dok.
NĚMECKO; Přívěsy za lodě
Hledáme německy mluvící firmu, která vyrábí přívěsy za lodě. Jedná se o přívěs za motorový člun zhruba do 7 m. Přívěs musí být pozinkovaný a může být dodán jako stavebnice.
Plavidlo
Nákup 1 ks malého plavidla podľa špecifikácie, ktorá je uvedená v súťažných podkladoch.
EGYPT; Využití přístavu při dopravě
Nabízíme služby a využtí egyptského přístavu v Said nebo Alexandrii při přepravě zboží.
JEMEN; Tanker pro transport plynu
Poptáváme tanker pro transport plynu. Hledáme spolupráci s evropskou firmou.
Poptávám lodní zahraniční přepravu
Poptávám lodní přepravu smrkové kulatiny o objemu 10 000m3 a váze 7 500t z Gruzínské Batumi do Rakouského Ybs Jaroslav Letko JEWA EXPORT - IMPORT s.r.o.
Poptáváme námořní přepravu z Číny
Poptáváme námořní přepravu z Číny - přístav Ningbo do ČR - Valašské Meziříčí, kontejner - HC 40 ft., hmotnost kolem 10 t, nejedná se o nebezpečné zboží. Přeprava by se měla uskutečnit koncem června nebo začátkem července. Písemné nabídky zasílejte na interpan@interpan.cz.
NIGÉRIE; Lodní příslušenství
Poptáváme lodní příslušenství, chemikálie a technické vybavení. Rovněž máme zájem o pobřežní technické vybavení jako hadicové svěrky, okovy a maziva.
KYPR; Záchranné vybavení pro čluny
Rádi bychom importovali záchranné vybavení pro čluny.
RUMUNSKO; Námořní vybavení
Jsme obchodník s námořním vybavením a hledáme výrobce nebo dodavatele v ČR. Například: Panama zarážky, pacholata, průvlačnice podle norem nebo našich výkresů.
Poptávám převoz auta z USA
Sháním stěhování auta z USA,které se tam používá.Pobyt je se zelenou kartou. Auto-Mercedes tarý 2 roky. Prosím o sdělení podmínek dovozu, a používání při přestěhování zde v České republice.
VIETNAM; Mezinárodní přeprava
Jsme zástupce společnosti zabývající se přepravou nákladů a cly. Máme zájem o spolupráci při přepravě nákladu import-export z ČR do Vietnamu a opačným směrem.