Dlouhodobé zajištění dopravní obslužnosti městské hromadné dopravy Táborské aglomerace
Předmětem veřejné zakázky je dlouhodobé zajištění dopravní obslužnosti obvodu Táborské aglomerace veřejnými službami v přepravě cestujících v období od 01.01.2019 do 31.12.2028
Pronájem a plný servis linkových autobusů pro regionální dopravu v oblasti Děčí
Předmětem 1. části veřejné zakázky je pronájem (operativní leasing) a plný servis 11 ks dvounápravových, dvoudveřových, minimálně částečně nízkopodlažních autobusů délky 12 m, tj. v rozsahu délky 11,5 – 12,5 m, určených pro veřejnou linkovou dopravu na území Ústeckého kraje, okresu Děčín a jemu sousedících okresů v ČR na dobu 5 let (v textu dále ...
Zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje - oblast Rýmařovsko
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou linkovou osobní dopravou za účelem zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje v oblasti Rýmařovsko po dobu deseti dopravních let v rozsahu a za podmínek dále stanovených v zadávací dokumentaci.
Zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje - oblast Hlučínsko
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou linkovou osobní dopravou za účelem zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje v oblasti Hlučínsko po dobu deseti dopravních let v rozsahu a za podmínek dále stanovených v zadávací dokumentaci.
Obstaranie dopravcu na zabezpečenie služieb vo verejnom záujme mestskej autobusovej dopravy
Predmetom verejného obstarávania je v súlade s § 3 ods. 4 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len zákon o verejnom obstarávaní v príslušnom gramatickom tvare) civilná zákazka na poskytnutie služby. Predmetom verejného obstarávania je uzavretie Zmluvy o službách vo verejnom záujme a ...
Zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje - oblast Krnovsko
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou linkovou osobní dopravou za účelem zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje v oblasti Krnovsko po dobu deseti dopravních let v rozsahu a za podmínek dále stanovených v zadávací dokumentaci.
Zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje - oblast Opavsko
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou linkovou osobní dopravou za účelem zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje v oblasti Opavsko po dobu deseti dopravních let v rozsahu a za podmínek dále stanovených v zadávací dokumentaci.
Zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje - oblast Bruntálsko
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou linkovou osobní dopravou za účelem zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje v oblasti Bruntálsko po dobu deseti dopravních let v rozsahu a za podmínek dále stanovených v zadávací dokumentaci.
Zajištění náhradní autobusové dopravy na trati č. 180 Plzeň hl. n.- Nýřany a 170 Rokycany - Plzeň
Předmětem veřejné zakázky je zajištění náhradní autobusové dopravy ve smyslu §18 c odst. 2 zákona č. 111/1994 Sb., o silniční dopravě, ve znění pozdějších předpisů po dobu dočasného přerušení veřejné drážní osobní dopravy na trati č. 180 Plzeň hl. n.-Nýřany a 170 Rokycany-Plzeň v předpokládaném termínu od 1. 3. 2018 do 30. 5. 2018 a od 20. 9. 2018 ...
Zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje - oblast Bílovecko
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou linkovou osobní dopravou za účelem zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje v oblasti Bílovecko po dobu deseti dopravních let v rozsahu a za podmínek dále stanovených v zadávací dokumentaci.
Zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje - oblast Vítkovsko
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou linkovou osobní dopravou za účelem zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje v oblasti Vítkovsko po dobu deseti dopravních let v rozsahu a za podmínek dále stanovených v zadávací dokumentaci.
Poptáváme tuzemskou autobusovou dopravu
Poptávám tuzemskou autobusovou dopravu na 7.12.2017 do Nechanic. Odjezd z HK přibližně v 11.00 hod. příjezd do HK 14.00. Jedná se o návštěvu zámku. Počet žáků max. 40.
Poptávám vnitrostátní autobusovou dopravu
Poptávám autobusovou dopravu. Prosím o kalkulaci cesty Slavonice - Telč. Jedná se o kurz bruslení žáků ZŠ Slavonice. Začátek 21.11 v 11:30, konec 21.11. 14,30. Takto by se jelo 5x za sebou v termínech 21.11., 28.11., 5.12.,12.12.,19.12. Celkový počet osob 50.
Prevádzkovanie Mestskej autobusovej dopravy v meste Zlaté Moravce
Predmetom verejného obstarávania je zámer verejného obstarávateľa zabezpečiť verejnosti bezpečné, efektívne a kvalitné dopravné služby za určené základné cestovné, ich primeranú výkonnosť podľa potrieb dopravnej obslužnosti územia a zohľadniť sociálne a environmentálne faktory a ciele regionálneho rozvoja, ak nie sú zabezpečené dopravcami ...
Poptávám tuzemskou autobusovou dopravu
Poptávám tuzemskou autobusovou dopravu. Datum 8.11. 2017, trasa ZŠ Neplachovice- Technická škola Opava (Kolofíkovo nábřeží 55), odjezd od základní školy ve 13.00, odjezd od Technickę školy v 15.00. Počet žáků 50.
Poptáváme tuzemskou autobusovou dopravu
Poptáváme tuzemskou autobusovou dopravu. Dobrý den, prosím o informaci, zda nám můžete zajistit dopravu 19-20 žáků včetně pedagogického dohledu do Prahy v pátek 10. listopadu 2017. Děti budou vystupovat v Senátu, kde potřebujeme být nejpozději v 10:30. Předpokládaný odjezd od školy v 7:45. Odjezd z Prahy cca ve 14:00. Prosím o informaci o ceně. ...
Dlouhodobé zajištění dopravní obslužnosti územního obvodu města Přelouč
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečení provozování pravidelné městské autobusové dopravy na období od 1.1.2018 do 31.12.2027 pro potřeby obyvatel města Přelouč.
Prevádzkovanie Mestskej autobusovej dopravy v meste Trnava
Predmetom verejného obstarávania je zámer verejného obstarávateľa zabezpečiť verejnosti bezpečné, efektívne a kvalitné dopravné služby za určené základné cestovné, ich primeranú výkonnosť podľa potrieb dopravnej obslužnosti územia a zohľadniť sociálne a environmentálne faktory a ciele regionálneho rozvoja, ak nie sú zabezpečené dopravcami ...
Zajištění náhradní autobusové dopravy na trati č. 212 v úseku Ledečko -Zruč nad Sázavou
Předmětem veřejné zakázky je zajištění náhradní autobusové dopravy ve smyslu §18 c odst. 2 zákona č. 111/1994 Sb., o silniční dopravě, ve znění pozdějších předpisů po dobu dočasného přerušení veřejné drážní osobní dopravy na trati č. 212 v úseku Ledečko - Zruč nad Sázavou v předpokládaném termínu od 1. 10. 2017 do 30. 6. 2018.
Zabezpečenie prepravy návštevníkov do stredísk CR v regióne Liptov
Predmetom zákazky je zabezpečenie prepravy návštevníkov do stredísk cestovného ruchu v regióne Liptov. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Zajištění městské hromadné dopravy v Novém Městě na Moravě na období 7/2018-12/2021
zajištění dopravní obslužnosti území města Nové Město na Moravě a jeho místních částí provozováním městské hromadné autobusové dopravy na výše uvedeném území
Mestská autobusová doprava
Predmetom verejného obstarávania je zámer verejného obstarávateľa zabezpečiť verejnosti bezpečné, efektívne a kvalitné dopravné služby za určené základné cestovné.
Zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje - oblast Novojičínsko západ
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou linkovou osobní dopravou za účelem zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje v oblasti Novojičínsko západ po dobu deseti dopravních let v rozsahu a za podmínek dále stanovených v zadávací dokumentaci.
Zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje - oblast Novojičínsko východ
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou linkovou osobní dopravou za účelem zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje v oblasti Novojičínsko východ po dobu deseti dopravních let v rozsahu a za podmínek dále stanovených v zadávací dokumentaci.
Zajištění náhradní autobusové dopravy Lovosice - Radejčín od I/2018
Předmětem veřejné zakázky je zajištění náhradní autobusové dopravy ve smyslu §18 c odst. 2 zákona č. 111/1994 Sb., o silniční dopravě, ve znění pozdějších předpisů po dobu dočasného přerušení veřejné drážní osobní dopravy na trati č. 097 v úseku Lovosice - Radejčín v předpokládaném termínu od 1. 1. 2018 do 31. 12. 2019.