Zabezpečenie rekondičných pobytov pre dôchodcov
Predmetom zákazky je zabezpečenie rekondičných pobytov pre dôchodcov v roku 2014.
Poptávám velikonoční pobyt
Poptávám velikonoční pobyt 18.-21.4.2014 s polopenzí 2x senior a vnučka 12 let.
Penzion Chiranka pod Točem
veřejná zakázka na stavební práce – výstavba nového penzionu včetně doprovodné infrastruktury:
Poptáváme rekreaci v ČR s cykloturistikou
Dobrý den,chtěli bychom dovolenou v termínu 29.6.-6.6.2014.Mělo by se jednat o penzion s polopenzí a možností na kola.2xdospělý+1x dítě 11 let,1x dítě 4 roky.Jižní Morava.Díky Siročák
Pronájem prostor a zajištění stravovacích služeb pro dva workshopy
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem prostor a zajištění stravovacích služeb pro dva workshopy realizované v rámci udržitelnosti klíčové aktivity 5 projektu OP VK „Inženýrské vzdělávání jako interakce teorie a praxe“, reg. č. CZ.1.07/2.2.00/15.0352, konané ve dnech 25.1.2014 a 20.2.2014.
Zajištění ubytování a stravování pro účastníky vzdělávání a pronájem školicí místnosti
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění ubytování, stravování, pronájem školící místnosti a dalších služeb v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Zajištění ubytování a stravování pro účastníky vzdělávání a pronájem školicí místnosti
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění ubytování, stravování, pronájem školící místnosti a dalších služeb v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptáváme pronájem školicích prostor na jižní Moravě
Poptáváme pronájem školících prostor do cca 40 osob včetně - audio, video techniky, wifi. Region Jižní Morava. Bez cateringu. Prosím cenu za hodinu nebo na osobu a den. Děkuji.
Poptáváme ubytování ve Znojmě
Sháníme ubytování pro 4 os. na 13 a14.09.13 díky za odpověď.
Poptáváme ubytování pro sportovní oddíl
Poptávám pro házenkářský oddíl ubytování pro cca 40 osob s možností vlastního vaření, na zimní soustředění v termínu od 22.2.2014 do 1.3.2014. Dejte mi prosím vědět jestli nabízíte možnost pronájmu celého objektu, pro tyto účely, pokud ano jestli máte v tomto termínu volno a za jakou cenu. Děkuji S pozdravem Vladimír König
Zajištění konferenčních a ubytovacích služeb pro školení
Předmětem plnění veřejné zakázky pronájem prostor včetně vybavení a zajištění stravovacích a ubytovacích služeb pro účastníky odborného školení „Systém řízení a organizace KFS“, konaný ve dnech 28. – 29.11.2013.
Konference Financování vysokých škol, vědy a výzkumu
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem prostor včetně vybavení a zajištění stravovacích a ubytovacích služeb pro účastníky konference „Financování vysokých škol, vědy a výzkumu“ v termínu 25. – 26. 11. 2013.
Poptáváme ubytování v Praze
Poptávám společné ubytování v Praze, na Letňanech nebo do 5 km, ve vilce, bytě, bytech, apartmánovém domě, penzionu, pro asi 15 osob, ve dnech od 2. nebo 3. září, do 8. září včetně. Požadujeme jednolůžkové pokoje, dvoulůžkové pokoje, i apartmány (vše s vlastním příslušenstvím) s kuchyňským koutem, lednicí, mikrovlnou troubou, s balkónem, ...
Poskytnutie nájmu školiacich priestorov, stravovania a ubytovania
V rámci Národného projektu Podpora deinštitucionalizácie náhradnej starostlivosti sa realizujú aktivity a podaktivity, ktoré sú obsahom je poskytnutie stravovania, ubytovania a nájmu školiacich a konferenčných miestností pre potreby zabezpečenia vzdelávacích aktivít verejného obstarávateľa pre účely realizácie národného projektu. Predmet ...
Poskytnutie stravovania, ubytovania a prenájom priestorov na zabezpečenie vzdelávacích aktivít RABAK
Predmetom zákazky je poskytnutie komplexnej služby pozostávajúcej z poskytnutia ubytovacích služieb, stravovacích služieb a poskytnutie konferenčných a oudoorových priestorov pre realizáciu vzdelávacích aktivít a zážitkových táborov projektu PRAKTIK Praktické zručnosti cez neformálne vzdelávanie pre spádovú oblasť Trenčianskeho kraja.
"Zvýšenie kvalifkácie učiteľov telesnej a športovej výchovy - organizácia školení prenájom
Jedná sa o zákazku na : - zabezpečenie ubytovacích služieb - zabezpečenie prenájmu priestorov pre školenia (praktické a teoretické) - zabezpečenie stravovania podľa legislatívy SR. Služby, ktoré sú predmetom zákazky, požaduje verejný obstarávateľ poskytnúť podľa požiadaviek uvedených v objednávkach, kde budú špecifikované objemy a termíny. ...
Poptávám ubytování v Olomouci
Dobrý den, hledám ubytování v Olomouci do 500Kč za noc (včetně snídaně a internetu) pro 1 osobu, od 28.5.do 1.6.(4 noci) Děkuji.
Konferenční a ubytovací služby pro Setkání projektových kanceláří
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem prostor a vybavení a zajištění stravovacích a ubytovacích služeb pro Setkání projektových kanceláří, konané ve dnech 20. – 21. 6. 2013.
Poptávám ubytování a rekreaci pro rodiny s dětmi
Poptávám ubytování - apartmány, penzion nebo chatu. Lokalita: ČR - doporučte Počet osob: dvě rodiny s dětmi (děti 2x3roky, 1x11let,1x13let)= 8 lidí Počet dní:týden, termín 27.7.-3.8.2013 Strava: polopenze nebo bez jídla s kuchyňkou Cena: dostupná pro rodiny s dětmi Požadavky: uvítali bychom v těsné blízkosti koupání, výlety na kole i ...
Poptávám ubytování na Slapech
Poptávám ubytování na Slapech
Poptávám pronájem salonku
Služba: pronájem Typ: salonek na narozeninový raut Počet osob: cca 40 osob Občerstvení: nealko - voda, perlivá, neperlivá, alko - pivo, víno, + možnost donesení vlastního občerstvení Termín: 14.9.2013 Cena: nabídněte Platnost poptávky: 4 měsíce. Profil poptávajícího: soukromá osoba z okresu Praha - hl. město. Děkuji za nabídky.
Kondiční pobyty zaměstnanců
Předmětem veřejné zakázky je komplexní zajištění kondičních pobytů pro zaměstnance zadavatele, Správy železniční dopravní cesty, státní organizace, pro rok 2013 v maximálním rozsahu dle níže uvedené specifikace a členění v zařízeních na území České republiky nebo Slovenské republiky prostřednictvím jednoho dodavatele.
Poptávám ubytování v Praze
Sháním v Praze pěkné a čisté ubytování na jeden den, obvykle 3x za měsíc, dvoulůž. pokoj s vlastním sociálním zařízením, ne ubytovnu. Max. cena 600,- Kč.
Poptáváme silvestrovský pobyt
Poptávám silvestrovský pobyt (29.12.-1.1.2013) pro 4 osoby na 2 noci s polopenzí. Cena do 2000/os./pobyt
Poptávám ubytování pro lyžařský kurz
Ubytování pro lyžařský kurs dětí, kapacita cca 45 lůžek, termín 7.1.-12.1.2013, snadná dostupnost lyžařských vleků, plná penze.