Dodávka letních a zimních pneumatik
Průběžné dodávky nových pneumatik dle potřeby zadavatele, likvidace opotřebených pneumatik, dlouhodobé skladování kompletních kol (letní, zimní), dodávka drobných služeb pneu opravárenství.
Poptávám letní pneumatiky
prosím máte skladem letní pneu 225/45 R 17/91W a 255/40 ZR 17 po 2 ks zn. Dunlop, Pirelli, Michelin ap. Děkuji za zprávu Miňovský mob. 603745191
Pneumatiky, Kuvajt
Jsme automobilová firma Fouad Al Ghanim & Sons v Kuvajtu, jsme jednou z největších skupin firem v Kuvajtu a jsme oficiálním distributorem automobilů Audi, Lamborghini a Škoda v Kuvajtu. V naší divizi pneumatik obchodujeme se značkou Barum a evropskými značkami a chtěli bychom v Kuvajtu prodávat další dobré značky pneumatik. Hledáme české a ...
Ojeté vozy, náhr. autodíly, použité pneumatiky, Kamerun
Hledám v ČR obchodníky s ojetými automobily, náhradními díly, použitými pneumatikami. Rád bych s nimi obchodoval a pravidelně nakládal 40 stopový kontejner.
Pneumatiky, Indie
Hledám importéry / odběratele nových pneumatik, oděvů a jakýchkoliv produktů požadovaných z Indie.
Letné pneumatiky pre sanitné vozidlá ZZS a DZS v objeme skutočnej potreby ZDZS na letné obdobie 2012
Komplexný opis predmetu zákazky je uvedený v technickej špecifikácii v súťažných podkladoch vrátane bezplatného odberu a ekologickej likvidácie použitých alebo už nepoužiteľných pneumatík, duší a ochranných vložiek.
Poptávám pneumatiky na kráčející rypadlo Kaiser
Poptávám pneumatiky na kráčející rypadlo Kaiser: Rozměr pneu - 385/45 - 14,25 - 4 ks
Pneumatiky, Německo
Hledáme výrobce nebo velkoobchodníka s pneumatikami na osobní a nákladní vozy.
Poskytování služeb komplexního pneuservisu 2012-2014
Předmětem veřejné zakázky jsou komplexní služby v oblasti hospodaření s pneumatikami zajišťující dostatečný počet „pneumatik“ pro provozuschopnost autobusů a trolejbusů MHD, která jsou provozovaná společností Dopravní podnik Ostrava a.s.
Poskytování služeb komplexního pneuservisu 2012-2014
Předmětem veřejné zakázky jsou komplexní služby v oblasti hospodaření s pneumatikami zajišťující dostatečný počet „pneumatik“ pro provozuschopnost autobusů a trolejbusů MHD, která jsou provozovaná společností Dopravní podnik Ostrava a.s.
Poptávám pneumatiky na užitkový vůz zn. Citroen
Dobrý den, sháním 4 zimní kola a jedno rafik 195/70R15C na transporter Citroën.
Poptávám pneumatiku na traktor
Poptávám 1 kus traktorové pneumatiky zn.BARUM, rozměr 6,5x16,6 PR TP 9 TT. Výrobce BARUM, již tyto pneumatiky nevyrábí, výrobu převzala firma MITAS. Sháníme pouze pneumatiku značky BARUM, poněvadž na jedné nápravě musí být pneumatiky stejného výrobce kvůli STK.
Poptávám dodavatele ojetých pneumatik
Hledam dodavatele ojetych pneumatik. Dekuji za informaci.
Poptávám nákladní penumatiky
Poptávám dodavatele nákladních pneumatik pro firemní flotilu cca 20 nákladních vozidel. Požadujeme výhradně značku Michelin.
Poptávám pneumatiky
Poptávám pneu HANKOOK 205/75R16C W401
Pneumatiky Mischelin, Itálie
Hledám v Evropě velkoobchodníka s pneumatikami Michelin za co nejnižší cenu, potřebuji 4000 pneumatik měsíčně.
Rámcová smlouva na dodávky pneumatik pro rok 2012
Na základě uzavřené rámcové kupní smlouvy budou v době její účinnosti postupně dodávány pneumatiky pro jednotlivé veřejné zadavatele resortu v roce 2012.
Poptávám použité disky na vůz zn. Renault
Potřebuji 2ks použitých plechových disků 14" na Renault Clio. V případě že budou na skladě ,je možnost u vás i přezutí? Děkuji.
Pneumatiky, duše a ochranné vložky do ráfikov pneumatík
Komplexná dodávka nových pneumatík, duší a ochranných vložiek do ráfikov pneumatík rôznych technických parametrov a dodanie návrhu kodifikačných údajov podľa § 13 zák. č. 11/2004 Z. z. Pneumatiky, duše, ochranné vložky do ráfikov pneumatík - celkove cca 645 druhov. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 2 225 000,0000 EUR
Dodávka pneumatik pro rok 2012
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka pneumatik pro potřeby státního podniku Vojenské lesy a statky ČR na místo plnění.Cílem zadavatele je zajistit pro rok 2012 kontinuální dodávky pneumatik pro veškeré organizační jednotky státního podniku VLS ČR, tak aby byla zajištěna maximální efektivita vynaložených prostředků a spolehlivost dodávek. ...
Pneumatiky, Egypt
Hledáme dodavatele pneumatik pro nákladní automobily.
Poptávám zimní pneumatiky
Zimní pneumatiky 215/70R15C , 4ks
Poptáváme pneumatiky
Kolik stojí Barum Polaris 3 v rozměru 185/65 R15 88T?
Poptávám pneumatiky do terénu
215/65 / 60/ r 16 hodně hrubý vzorek - do terénu
Poptávám výměnu pneumatik
výměna pneu Ford transit 8A79419 -lease plan