Nákladní automobil s brodivostí
Pořízení jednoho (1) kusu terénního nákladního automobilu 6x6 s brodivostí pro potřeby evakuace osob, pro přepravu kusového materiálu a pro vyprošťování vozidel.
Cisternová automobilová stříkačka  20/4000/240 - S2Z
Předmětem zakázky je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028- 1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „Z“ a hmotnostní třídy S (dále jen „CAS“).
Operatívny lízing vozidiel kategórie M1, N1
Predmetom zákazky je obstaranie nových alebo používaných motorových vozidiel v kategórii M1 a N1 formou operatívneho lízingu, vrátane dohodnutých technických a asistenčných služieb. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B.1 Opis predmetu zákazky a B.2 Obchodné podmienky dodania predmetu zákazky, súťažných podkladov.
Obnova vozidlového parku v kategórii N1 pre rok 2022
Predmetom zákazky je nákup nákladných motorových vozidiel v kategórii N1 vrátane pravidelných servisných prehliadok predpísaných výrobcom vozidla, súčasťou ktorých je dodávka všetkých potrebných náplní a náhradných dielov predpísaných výrobcom vozidla spolu s poskytnutím súvisiacej práce, po dobu 72 mesiacov odo dňa dodania tovaru alebo do ...
Dovybavení JSDH Řeporyje - nákup cisternové automobilové stříkačky CAS 20
dodávka 1 ks (slovy: jeden kus) požární cisternové automobilové stříkačky. Dodávaný automobil musí splňovat veškeré technické požadavky zadavatele, a musí být dodán zejména s příslušenstvím výslovně požadovaným zadavatelem
Nákladní vozidla s HR 2 ks
Koupě 2 ks nových, nepoužitých, kvalitních a úplných nákladních vozidel dle požadavků kupujícího, stanovených technickými specifikacemi předmětu koupě, doprava předmětu koupě na místo předání a záruční servis. Bližší specifikace viz zadávací dokumentace.
Tahač s návěsem pro AČR II
Předmětem této veřejné zakázky je nákup pěti (5) návěsových souprav, z nichž každá se skládá z tahače a nízkoložného hydraulicky nuceně řízeného speciálního návěsu (dále jen „souprava“, resp. „návěs“), s celkovou max. hmotností do 110 tun, za účelem nahrazení zastaralé techniky novou a pro zajištění moderní a bezpečné přepravy materiálu a vojenské ...
Nákup cisternové automobilové stříkačky pro SDH Pozorka
Předmětem zakázky je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem
Dodávka nosiče nástaveb
Předmětem veřejné zakázky je nákup nového silničního motorového vozidla s celkovou hmotností min 20 tun, se zesílenou přední nápravou min. 9 tun včetně posypové nástavby, čelního sněhového pluhu-radlice a 3 stranného sklápěče-korby dle specifikace (technických parametrů a minimální výbavy) uvedené v příloze č. 3 zadávací dokumentace - „technická ...
Nákladní automobil s kontejnerovou nástavbou pro LMB
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nákladního vozidla (automobilu) s kontejnerovou nástavbou splňující požadavky zadavatele. Předmět plnění veřejné zakázky je blíže specifikován v obchodních a platebních podmínkách (Příloha č. 3 dokumentace zadávacího řízení) a ve specifikaci předmětu plnění (Příloha č. 4 dokumentace zadávacího řízení).
2x automobilový podvozek 6x6 s komunální hydraulikou, sypací nástavbou, čelní sněhovou radlicí
Dodávka 1 kusu kompletu automobilového podvozku 4x4 s komunální hydraulikou, sypací nástavbou chemik/inert a 2x čelní sněhovou radlicí a 2 kusů kompletu automobilového podvozku 6x6 s komunální hydraulikou, sypací nástavbou (1x inert, 1xchemik), čelní sněhovou radlicí a 1x sklápěcí korbou dle požadavků zadavatele.
Kontejnerové vozidlo s rukou včetně 2 kontejnerů 2022
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání kontejnerového vozidla s rukou včetně 2 kontejnerů dle zadávacích podmínek.
Univerzálny stroj - nakladač
Predmetom zákazky je dodávka technológií a tovarov pre zvýšenie kapacity pre triedený zber komunálnych odpadov v Obci Dvory nad Žitavou. Zákazka je rozdelená na 5 častí. Uchádzač predloží ponuku na jednu alebo viaceré časti predmetu zákazky a to v nasledujúcom členení: Časť 1. predmetu zákazky: Univerzálny stroj nakladač Časť 2. predmetu ...
Opravy a údržby CAS - celkové  opravy 1
Předmětem VZ je provádění celkových oprav cisternových automobilů stříkacích - CAS 32 T-815 provozovaných v AČR, za účelem zabezpečení jejich plné funkčnosti a provozuschopnosti.
Požární automobilový nosič kontejnerů S3 s hydraulickým nakládacím jeřábem a ADR
Předmětem VZ je pořízení 1 ks nového požárního automobilového nosiče kontejnerů S3 s hydraulickým jeřábem a ADR (dále jen „nosič“), který je určen k zajištění nezbytné dodávky v oblasti „prostředků pro odstraňování následků povodní“ při řešení krizových stavů a mimořádných událostí.
Stranový překladač
Dodávka 4 kusů nákladních souprav, které se skládají z tažného vozidla a návěsu nákladního vozidla - stranového překladače kontejnerů ISO 1.
Dodávka nákladních vozidel
Předmětem dodávky jsou: Část A - 1 ks nákladního automobilu, provedení pro přepravu kontejnerů, vč. 2 kontejnerových nástaveb o objemu 3,5 a 11 m3 Část B - 1 ks nákladního automobilu provedení valník, vybaven hydraulickou rukou Část C - 1 ks nákladního automobilu, provedení valník s plachtou.
Nákup 2 ks požárních automobilů CAS 30 s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení s názvem Nákup 2 ks požárních automobilů CAS 30 s příslušenstvím (dále jen veřejná zakázka) je uzavření smlouvy na dodávku dvou kusů nových požárních automobilů CAS 30/9000/540-S 2 VH s příslušenstvím podle požadavků zadavatele, Technických podmínek a Seznamu požárního příslušenství ...
Univerzální nosič výměnných nástaveb
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového zboží, univerzálního nosiče nástaveb.
Prohlídky, údržba a opravy nákladních vozidel SSOK
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou prohlídky, údržba a opravy vozidel Správy silnic olomouckého kraje, p. o. na jednotlivých střediscích dle požadavků zadavatele.
Servis a dodávka ND nákladních vozidel Mercedes-Benz - rámcová dohoda
Předmětem veřejné zakázky jsou komplexní servisní služby pro nákladní automobily nad 3,5 t (Atego, Axor, Actros, Arocs) v autorizovaném servisu, především: - pozáruční servisní prohlídky, - garanční prohlídky, - mechanické, lakýrnické, klempířské, diagnostické práce, které budou prováděny v souladu s doporučením výrobce, - záruční i pozáruční ...
Rámcová dohoda na dodávky cisternových automobilových stříkaček pro HZS ČR - CAS 30
Předmětem zadávacích řízení je v souladu s ustanovením § 131 zákona uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky cisternových automobilních stříkaček (dále též „CAS“) pro HZS ČR. Celkový předpokládaný objem předmětu plnění je 50 kusů CAS 30 - S3VH v průběhu dvou let od účinnosti rámcové dohody.
Rámcová dohoda na dodávky cisternových automobilních stříkaček CAS 20 ve venkovském provedení
Rámcová dohoda na průběžné dodávky cisternových automobilních stříkaček pro HZS ČR. Celkový předpokládaný objem předmětu plnění je 100 kusů CAS 20 ve venkovském provedení v průběhu dvou let od účinnosti rámcové dohody.
Poptáváme vyrovnání návěsu
Dobry den, kolko u vas stoji vyrovnanie navesu? Dakujem
Nákup speciálního technologického vozidla MV - II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nákladního automobilu s tandemovým přívěsem se speciální nástavbou pro přepravu vozidel dle technické specifikace uvedené v Příloze č. 1 Smlouvy.