20-020.5 Autonosič kontejnerů CTS
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 1 ks nového autonosiče kontejnerů CTS 14 t 6×6 ADR. Zadavatel požaduje, aby předmět zakázky byl kompatibilní se stávajícími kontejnery v délkách od 4,5 - 6,4 m a okem pro výšku háku 1 570 mm, a to zejména se vzduchotěsným kontejnerem o objemu 25 m3 a izotermním kontejnerem uloženými v místě plnění.
Obec Adršpach  Pořízení nové cisternové automobilové stříkačky
Předmětem plnění této veřejné zakázky je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky.
Pořízení cisternové automobilové stříkačky - obec Mělnické Vtelno
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob), hmotnostní třídy S (dále jen „CAS“) vč. zajištění servisu, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Podrobná ...
Nákup CAS pro JSDH Vrahovice
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 1 ks nové cisternové automobilové stříkačky CAS 20 vybavené požárním čerpadlem pro Jednotku sboru dobrovolných hasičů Vrahovice. CAS splňuje požadavky: předpisů pro provoz vozidel na pozemních komunikacích v ČR, dále stanovené vyhláškou č. 35/2007 Sb., o technických podmínkách požární techniky a požadavky ...
Nákup CAS - hasiči Volyně
Pořízení nové a nepoužité cisternové automobilové stříkačky pro jednotku SDH Volyně včetně příslušenství, dle zpracovaných technických podmínek včetně dodání do sídla hasičské zbrojnice SDH Volyně, zaškolení obsluhy, zajištění záručního servisu a dalších nákladů specifikovaných v zadávací dokumentaci.
Pořízení cisternové automobilové stříkačky
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 1 ks nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S (dále jen „CAS“).
Planá - Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „pro smíšený provoz“ v provedení Z „základním“ a hmotnostní třídy S (dále jen „CAS“) s příslušenstvím podle technických podmínek.
Nákup velkokapacitní cisternové automobilové stříkačky pro potřeby JSDH Frýdek
Předmětem této veřejné zakázky je nákup velkokapacitní cisternové automobilové stříkačky pro potřeby JSDH Frýdek
FZŠ Klášter Hradiště nad Jizerou Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem zakázky je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „pro smíšený provoz“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S, (dále jen „CAS“).
Zodolnená cisternová automobilová striekačka
Predmetom zákazke je dodanie 3ks zodolnenej cisternovej automobilovej striekačky, ktorá je určená hlavne pre nasadenie v náročnom teréne pri prírodných a lesných požiaroch. Automobilová striekačka je uspôsobená na zásahovú činnosť všade tam, kde je možnosť ohrozenia zasahujúcich príslušníkov výbuchom alebo zamorením.
Špeciálne vozidlo na zber odpadu s hydraulickou rukou na streche nadstavby
predmetom zákazky je dodanie tovaru (špeciálne vozidlo ako jeden celok), ktoré je bližšie špecifikované v Prílohe č. 1 súťažných podkladov.
Kontajnerový nosič
Predmetom zákazky je dodanie technického vybavenia nevyhnutného pre zabezpečenie hlavného cieľa projektu s názvom Triedený zber stavebného odpadu v obci Lemešany, ktorý bude realizovaný v rámci Výzvy č. 72 na predkladanie žiadostí o poskytnutie nenávratného finančného príspevku, vyhlásenej Ministerstvom životného prostredia Slovenskej republiky ...
Požární automobilový nosič kontejnerů S3 s hydraulickým nakládacím jeřábem a ADR
Předmětem VZ je pořízení 1 ks nového požárního automobilového nosiče kontejnerů S3 s hydraulickým jeřábem a ADR (dále jen „nosič“), který je určen k zajištění nezbytné dodávky v oblasti „prostředků pro odstraňování následků povodní“ při řešení krizových stavů a mimořádných událostí.
Pořízení nové CAS pro SDH Stonařov
Předmětem zakázky je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S.
Nákup 5 ks speciálního nákladního automobilu s podvozkem 4x4 , max. hmotností 18-21 t
Předmětem plnění této veřejné zakázky nákup 5 ks speciálního nákladního automobilu s podvozkem 4x4 , max. hmotností 18-21 t včetně výměnných nástaveb pro letní a zimní údržbu komunikací, konkrétně 2 ks nástavby na výspravy tryskovou metodou, 2 ks nástaveb kombinovaného sypače, 5 ks segmentové ocelové radlice a 3 ks automatického sypače. Požadavky ...
Pořízení cisternové automobilové stříkačky pro obec Ostroměř
Předmětem zakázky je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S.
Pořízení nové CAS pro městys Kovářská
Předmětem zakázky je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „pro smíšený provoz“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S, (dále jen „CAS“).
Nákup dvou nových cisternových automobilových stříkaček pro SDH
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou nových (nepoužitých a nerepasovaných) cisternových automobilových stříkaček (CAS) vybavených požárním čerpadlem, a to v rozsahu uvedeném v technických podmínkách pro CAS - podrobně viz zadávací dokumentace.
Horní Radechová - cisternová automobilová stříkačka
Předmětem této veřejné zakázky je výběr dodavatele či dodavatelů, kteří zajistí řádné a včasné plnění předmětu této veřejné zakázky spočívajících v dodávce nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1 , kategorie podvozku 2 „smíšená“, v provedení „R“ (speciálním ...
Nákladní automobil valník 6x6
Předmětem veřejné zakázky je dodání 3 ks valníkového nákladního automobilu 6x6, dle technických podmínek a v souladu se zadávacími podmínkami zadavatele.
Nákladní automobil se sklápěčem
Předmětem této veřejné zakázky dodávka 1 ks nákladního automobilu se sklápěčem, schváleného ve smyslu zákona č. 56/2001 Sb., o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů, pro provoz na pozemních komunikacích v České republice, s technickými parametry a výbavou vyhovujícími závaznému vzoru smlouvy, který je ...
Dodávka 11 ks vozidel kategorie M1 - MT
Předmětem zakázky je dodávka 11 ks vozidel kategorie M1 - MT a příslušenství a to včetně dopravy na místo předání. Vozidla a na nich upevněné prvky musí být schváleny pro provoz na pozemních komunikacích. Předmět plnění veřejné zakázky je podrobně specifikován v příloze Technická specifikace - požadavek zadavatele, která tvoří přílohu č. 1 výzvy ...
Dodávka 2 ks vozidel kategorie M1 - MT
Předmětem zakázky je dodávka 2 ks vozidel kategorie M1 - MT a příslušenství a to včetně dopravy na místo předání. Vozidla a na něm upevněné prvky musí být schváleny pro provoz na pozemních komunikacích. Předmět plnění veřejné zakázky je podrobně specifikován v příloze Technická specifikace - požadavek zadavatele, která tvoří přílohu č. 1 výzvy k ...
Nákladní vozidla
Předmětem dodávky jsou: Část A - 1 ks nákladního automobilu, provedení pro přepravu kontejnerů, vč. 2 kontejnerových nástaveb o objemu 3,5 a 11 m3 Část B - 1 ks nákladního automobilu provedení valník, vybaven hydraulickou rukou Část C - 1 ks nákladního automobilu, provedení valník s plachtou.
Pořízení cisternové automobilové stříkačky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 1.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ (CAS schopná provozu na všech komunikacích a částečně i mimo komunikace) v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S (dále také ...