Nákladné motorové vozidlo - valník
Predmetom zákazky je dodanie nákladného motorového vozidla valníku na prepravu rádioaktívnych materiálov triedy 7 podľa špecifikácie.
Vozidlá na zber, zvoz a prepravu odpadu
Predmetom zákazky je nákup 2 ks vozidiel na zber, zvoz a prepravu odpadu v Meste Komárno.
Dodávka vozidla CAS 20/4000/240 S2R pro JSDH Rumburk
Pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „pro smíšený provoz“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S (dále jen „CAS“).
Provádění servisu a oprav motorových vozidel, nákladní, busy, mikrobusy na období 2023 - 2026
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení servisu a oprav (dále jen „servis“) 326 ks vozidel - služebních dopravních prostředků (dále jen „SDP“) na pracovištích poskytovatele. Konkrétně se jedná o tyto typy SDP: nákladní automobily skříňové do 3,5 tuny, nákladní automobily skříňové nad 3,5 tuny, autobusy do 30 osob, osobní automobily ...
Nákup speciálních vozidel pro přepravu odpadu 2023
Předmětem zadávacího řízení Veřejné zakázky je uzavření smlouvy na dodávky specializovaných vozidel pro svoz odpadu Část 1 Nákladní vozidlo valník s hydraulickým čelem Část 2 Speciální vozidlo Abroll hákový nosič kontejnerů Část 3 2 x Speciální vozidlo pro svoz hákový nosič kontejnerů
Pronájem vozidel II
Předmětem veřejné zakázky je pronájem 7 ks motorových vozidel. Z toho se jedná o šest nákladních vozidel a jedno užitkové vozidlo po dobu 48. měsíců.
DNS Automobil nákladní N3G-K
Nákup automobilů nákladních terénních těžkých sklápěcích ktg. N3G-K v různých specifikacích a konfiguracích. Podrobněji v zadávací dokumentaci.
Pořízení elektrovozidel pro  DSO Mikroregion POLABSKÝ LUH
Předmětem této zakázky je pořízení 4 ks elektro dopravních prostředků pro potřeby technických služeb obce a terénní sociální služby (dále také jen „dopravní prostředek/prostředky“ nebo „vozidlo/a“) včetně veškerého požadovaného a povinného vybavení a poskytnutí kompletního servisu po sjednanou dobu 60 měsíců. V I. části budou dodány tři kusy ...
Komplexní pozáruční servis nákladních a zemědělských vozidel Zoo Praha
Předmětem plnění této Veřejné zakázky je zajištění pravidelných i mimořádných služeb kompletního pozáručního servisu daných vozidel Zoo Praha, a to na základě dvouleré rámcové smlouvy s jedním poskytovatelem.
Zberové vozidlo s rotačnou nadstavbou na zber biologického odpadu
Predmetom zákazky je dodávka špeciálneho zberového vozidla s rotačnou nadstavbou na zber biologického odpadu. Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov.
Dodávka hákového nosiše kontejnerů s přívěsem
Předmětem zakázky je dodání 1 kusu soupravy nákladního vozidla s nástavbou hákového nosiče kontejnerů a kontejnerového přívěsu, dle specifikací uvedených v příloze č.1 kupní smlouvy, která je přílohou č. 1 zadávací dokumentace (bez kontejnerů). Podrobné vymezení předmětu veřejné zakázky, včetně technických parametrů je uvedeno v příloze č. 1 ...
Nákup vozidel pro ČT II
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup vozidel pro přepravu televizních štábů a televizní techniky pro výrobu pořadů ČT v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací.
Dodávka vozidla pro sběr a svoz odpadu I
Předmětem zakázky je dodání 1 kusu vozidla pro sběr a svoz odpadů dle specifikací uvedených v příloze č.1 kupní smlouvy, která je přílohou č. 1 zadávací dokumentace. Podrobné vymezení předmětu veřejné zakázky, včetně technických parametrů je uvedeno v příloze č. 1 kupní smlouvě a příloze č. 1 k této kupní smlouvě.
Nákladní automobily - nosiče výměnných nástaveb pro SÚSPK
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 kusů kompletů nákladních automobilů kategorie N3G s nástavbami pro letní a zimní údržbu komunikací se sněhovými radlicemi dle požadavků zadavatele a rozpisu technických parametrů jednotlivých automobilů uvedených v příloze č. 3 ZD a dle dále uvedené specifikace včetně souvisejících dokladů.
Zariadenie na zhodnocovanie BRKO - Mikroregión 11 PLUS: Zberové vozidlo
Predmetom zákazky je Zberové vozidlo 14 m3 s umývačkou nádob. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Sklápěcí nákladní auto - posyp, pluh
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 1 ks sklápěcího nákladního automobilu včetně příslušenství (1 ks nového sypače a 1 ks nové sněhové radlice), využívaného pro stavby a údržby lesních cest.
Pronájem vozidel
Předmětem veřejné zakázky je pronájem 7 ks motorových vozidel. Z toho se jedná o šest nákladních vozidel a jedno užitkové vozidlo po dobu 48. měsíců.
Univerzální nosiče výměnných nástaveb - příslušenství
Dodávka Univerzálních nosičů výměnných nástaveb a příslušenství, v celkovém počtu 6 kusů strojů, dále předepsané servisní služby podvozku 4x4 po dobu 5 let, předepsané servisní služby nástaveb po dobu 2 let, zaškolení zaměstnanců zadavatele a zaškolení zaměstnanců zadavatele v posledním roce daných záruk a to v rozsahu nutném pro běžnou pozáruční ...
Nákladní automobil se sklápěčem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks nového nákladního automobilu se sklápěčem, schváleného ve smyslu zákona č. 56/2001 Sb., o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů, pro provoz na pozemních komunikacích v České republice, s technickými parametry a výbavou vyhovujícími závaznému vzoru smlouvy
Dodávka multifunkčního svozového vozidla pro podzemní kontejnery
Předmětem veřejné zakázky je dodávka svozového vozidla tj. podvozku a nástavby s vyklápěčem nádob a hydraulickým nakládacím jeřábem. Jedná se o multifunkční zařízení, které bude sloužit pro svoz komunálního odpadu.
Pořízení 1 ks specializovaného vozidla s nástavbami
Předmětem zakázky je dodávka nových 1ks podvozku, 1ks nástavby na jednostranný samosběrný zametač, 1ks nástavby nosič kontejnerů a 1ks nástavby mycí a čistící vysokotlaká cisterna včetně poskytování záručního servisu.
Dodání kontejnerové požární technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodání kontejnerové požární technologie, a to dvou (2) požárních automobilových nosičů kontejnerů hmotnostní třídy S, jednoho (1) požárního automobilového kontejneru hmotnostní třídy M a dvou (2) kontejnerů na hašení elektromobilů.
Cisternová automobilová stříkačka pro JSDH Vestec
Dodávka nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „pro smíšený provoz“, v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S
DNS - Vysokozdvižné vozíky na roky 2023 - 2026
Nákup různých vysokozdvižných vozíků za podmínek stanovených ve výzvě k podání žádosti o účast a upřesněných v jednotlivých výzvách k podání nabídek na veřejné zakázky zadávané prostřednictvím tohoto DNS.
Dodávka mobilního havarijního dopravního zařízení
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka soupravy speciálního nákladního automobilu se zvýšenou průchodností terénem, s nástavbou mobilního havarijního dopravního zařízení (dále jen „MHDZ“), 2 ks vozidlových radiostanic a 6 ks ručních radiostanic, přívěsu pro přepravu dopravní nádoby průměru 1 100 mm a zásoby paliva a nářadí, dopravních nádob Ø ...