Rámcová smlouva na dodávky biosložek – methylesteru mastných kyselin
Předmětem výběrového řízení je uzavření rámcové smlouvy analogicky podle § 11 ZVZ mezi zadavatelem a vybranými dodavateli. Předmětem rámcové smlouvy je realizace jednotlivých dílčích výběrových řízení na dodávky methylesteru mastných kyselin dle ČSN EN 14214 (FAME) pro vznětové motory pro přimíchání do ropných paliv.
Dodávka pohonných hmot pro SAKO Brno, a.s. – divize svoz a divize spalovna
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku motorové nafty pro SAKO Brno, a.s. – divize svoz a divize spalovna
Dodávka motorové nafty
dodávka motorové nafty vč. dopravy vlastními cisternami s čerpadlem na střediska zadavatele, a to Zlín, Zádveřice a Valašské Klobouky. Součástí předmětu veřejné zakázky je i poskytnutí vlastní cisterny nebo nádrže uchazeče, včetně kompletního tankovacího zařízení s nepřetržitým samoobslužným 24 hodinovým provozem na středisko Zlín. V zimním období ...
Bionafta, Pákistán
Máme zájem vstoupit do společného podniku s jakoukoli společností, která by chtěla investovat do sektoru bionafty v Pákistánu.
Dřevo, zemědělské produkty, Kamerun
Jsme on-line prodejní zástupce a dodáváme následující produkty: řezivo, teakové dřevo, ropa, palivo, černé ebenové dřevo, kakao / káva, semena Ginja Officialis a Jatrofa, banány atd. Hledáme odběratele.
Nákup pohonných hmôt
Predmetom zákazky je bezhotovostný nákup motorovej nafty v objeme cca 50 400 litrov/rok spĺňajúcej požiadavky normy STN EN 590, motorového benzínu Natural 95 v objeme cca 4 800 litrov/rok spĺňajúceho požiadavky normy STN EN 228, činidla na redukciu NOx plynov v objeme 600 litrov/rok spĺňajúceho emisné normy Euro 4, Euro 5 a Euro 6 a to na princípe ...
Poptávám dodavatele motorové nafty
Poptávám dodavatele motorové nafty.5000-15000 l za měsíc.
Rámcová smlouva na dodávky pohonných hmot
Uzavření rámcové smlouvy s maximálně 15 dodavateli, kteří na základě následných objednávek, jež budou vycházet z podmínek rámcové smlouvy, budou zajišťovat dodávky pohonných hmot určených pro vozový park zadavatele v období 1. 5. 2013 až 30. 4. 2017
Dodávky FAME
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky methylesterů mastných kyselin pro vznětové motory v souladu s technickou normou ČSN EN 14214 (dále jen „FAME“).
Dodávka motorové nafty
dodávka motorové nafty vč. dopravy vlastními cisternami s čerpadlem na střediska zadavatele, a to Zlín, Zádveřice a Valašské Klobouky. Součástí předmětu veřejné zakázky je i poskytnutí vlastní cisterny nebo nádrže uchazeče, včetně kompletního tankovacího zařízení s nepřetržitým samoobslužným 24 hodinovým provozem na středisko Zlín. V zimním období ...
Dodávky PHM
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek pohonných hmot (motorová nafta třídy B, D a F dle ČSN EN 590 a automobilový benzin BA95N dle ČSN EN 228) pro potřeby zadavatele v rámci celé ČR ve vymezených lokalitách.
Dodávky FAME
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky methylesterů mastných kyselin pro vznětové motory v souladu s technickou normou ČSN EN 14214 (dále jen „FAME“).
Nákup pohonných hmôt pre potreby vozidiel MHD
Dodávka pohonných hmôt do vozidiel MHD, ktoré by znížili súčasnú spotrebu pohonných hmôt obstarávaných obstarávateľskou organizáciou, zvýšili výkon vozidiel a znížili ich hlučnosť oproti súčasnému stavu.Verejný obstarávateľ požaduje aj poskytovanie služieb spojených s dodávkou pohonných hmôt, predovšetkým vedenie analytických a štatistických ...
Nákup motorovej nafty pre čerpacie stanice Regionálnej správy a údržby ciest Levice a.s.
Nákup motorovej nafty pre čerpacie stanice Regionálnej správy a údržby ciest Levice a.s. - motorová nafta pre vznetové motory. Bližšie špecifikované v súťažných podkladoch.
Letecký benzín
Predmetom zákazky je dodanie 110 000 l leteckého benzínu s nominálnym oktánovým číslom 100 MM. Je neprípustné, aby obsah TEO prekročil hodnotu 0,06 % objemových (t.j. 2.27 ml TEL/US gal). Letecké palivo musí zodpovedať špecifikácií MIL-G-5572-F.
Poptávám motorovou naftu
Hledám stálého dodavatele motorové nafty. Odběr cca 16 tis.litrů měsíčně.
Bezhotovostný nákup PHM prostredníctvom platobných kariet
Predmetom zákazky je bezhotovostný nákup pohonných hmôt - bezolovnatý automobilový benzín podľa normy STN EN 228 a motorová nafta normy STN EN 590 do služobných motorových vozidiel verejného obstarávateľa prostredníctvom platobných kariet uchádzača a súvisiacich služieb, ktoré akceptujú čerpacie stanice na území SR.
Palivá
Palivá
Pohonné hmoty pre vozidlá Záchrannej služby Košice.
Nákup pohonných hmôt - motorová nafta a benzín automobilový bezolovnatý BA 95, prostredníctvom palivovej karty predávajúceho formou bezhotovostnej úhrady.
Dodavatel PHM nafty pro vozidla TSmP
Výběr organizace, která bude zajišťovat naftu pro vozidla TSmP. Předpokládaný roční odběr nafty ve výši 85 000 litrů.
Motorová nafta pre vznetové motory
Motorová nafta - na zabezpečenie prevádzky automobilového a strojového parku RSÚC Nové Zámky a.s.
Dodávka motorového benzínu a nafty pre potreby Úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou
Dodávka motorového benzínu a nafty pre vozidlá Úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou. Dodávaný predmet zákazky musí spĺňať vlastnosti podľa noriem STN EN 228, resp. STN EN 590 a Vyhlášky MŽP SR č. 53/2004 Z.z..
Poptáváme dodávky motorové nafty
Dodávky motorové nafty EN 590 10 ppm, JET A1 ve vlakových dodávkách na paritě dodání DAP Loukov. Ostrava, Roudnice nad Labem v množství nafta jeden a později dva vlaky týdně, JET A1 tyto samé dodávky. Platba zboží při převzetí zboží na paritě DAP. Dlouhodobá spolupráce.
Rámcová smlouva na dodávky pohonných hmot do vlastních úložišť pro rok 2013
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření Rámcové smlouvy se čtyřmi uchazeči na dodávky pohonných hmot výhradně do vlastních úložišť jednotlivých veřejných zadavatelů v působnosti Ministerstva vnitra ČR na rok 2013
Motorová nafta, motorový benzín UNI 95, mazacie tuky a oleje
Pohonné hmoty ( motorová nafta, motorový benzín UNI 95 ), oleje (motorové, prevodové, hydraulické), mazacie tuky - na zabezpečenie prevádzky automobilového a strojového parku RSÚC Nitra a.s.