Servis vozidel ZZS JčK na dobu 2 let
Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění pravidelného i mimořádného servisu vozidel zadavatele dle aktuálních potřeb zadavatele vč. dodávek náhradních dílů. Blíže viz zadávací dokumentace. V jednotlivých částech veřejné zakázky bude uzavřena Rámcová dohoda vždy s jedním vybraným dodavatelem Jednotlivé Rámcové dohody budou uzavřeny na ...
Provádění oprav služebních dopravních prostředků Krajského ředitelství policie hl. m. Prahy
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení servisu a oprav (dále jen „servis“) na pracovištích účastníka (dále též „dodavatel“) v roce 2018 pro 1131 ks vozidel (evidenční stav ke dni 31. 12. 2017) - služebních dopravních prostředků (dále jen SDP) kategorií: • osobní automobily, • nákladní automobily skříňové do 3,5 tuny, • autobus do 30 ...
Servis osobních motorových vozidel
Poskytování servisních služeb osobních motorových vozidel.
Rekonstrukce a modernizace AV 14 na AV 20
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce a moderinizace 2 kusů automobilových víceúčelových jeřábů AV 14 na AV 20 podle technických podmínek stanovených zadavatelem v zadávacích podmínkách.
Servis osobních vozidel API
Agentura pro podnikání a inovace, tzn. Zadavatel veřejné zakázky, chce zadáním této nadlimitní veřejné zakázky zabezpečit provádění pravidelných servisních prohlídek, provádění havarijních oprav a běžné služby pneuservisu včetně uložení pneumatik pro všechny vozy v užívání Agentury pro podnikání a inovace.
Opravy užitkových a nákladních vozidel a dodávky ND pro vozy zn. Iveco a Mercedes II.
Předmětem veřejné zakázky jsou komplexní opravárenské práce, záruční a pozáruční servis (dále jen "Služby") užitkových a nákladních vozidel značek Iveco a Mercedes Benz, včetně dodávek náhradních dílů potřebných pro poskytované Služby a pro potřeby objednatele.
Servis a opravy vozidel pro MPO a SpS MPO
Předmětem plnění je zajištění servisních služeb a oprav osobních motorových vozidel pro MPO a SpS MPO včetně služeb pneuservisu. Jedná se o pravidelný periodický servis vozidel, opravy vozidel jak záruční tak i pozáruční, opravy po havárii včetně vyřízení pojistné události, ME + STK. Služby pneuservisu zahrnují dodávku nových pneumatik a ...
Opravy, údržba a súvisiace služby pre vozidlá Záchrannej služby Košice
Predmetom zákazky sú záručné a pozáručné opravy, údržba a servis motorových vozidiel, vrátane náhradných dielov použitých k oprave motorových vozidiel vozového parku Záchrannej služby Košice a súvisiacich služieb počas trvania rámcovej dohody.
Poptávám opravu centrálního zamykání u vozu značky Škoda Fabia
Poptávám opravu centrálního zamykání u Škoda Fabia Combi 1.2 47 kW. Při parkování se mi začaly samy odemykat dveře a spouštět el. okna. Také zámek 5. dveří mám v poruše.
Zajištění služeb autoservisu pro nákladní vozidla SSHMP
Předmětem veřejné zakázky je zajištění komplexních služeb pro nákladní automobily včetně nakládacího jeřábu a navíjecí soupravy (dále jen „nákladní vozidla“) spočívající v provádění kompletního pozáručního servisu, údržby a pozáručních oprav (dále jen „servisní služby“) a současně zajištění dodávek náhradních dílů pro nákladní vozidla dodavatele. ...
Oprava a údržba osobných motorových vozidiel pre IVSC Bratislava a generálne riaditeľstvo
Predmetom zákazky je vykonávať pre objednávateľa a jeho organizačné zložky servis, údržbu a opravy osobných motorových vozidiel
Opravy užitkových a nákladních vozidel a dodávky ND pro vozy zn. Iveco a Mercedes
Předmětem veřejné zakázky jsou komplexní opravárenské práce, záruční a pozáruční servis (dále jen "Služby") užitkových a nákladních vozidel značek Iveco a Mercedes Benz, včetně dodávek ND dílů potřebných pro poskytované Služby a pro potřeby Objednatele.
Poptávám servisní prohlídku osobního vozu značky KIA
Poptávám provedení 3 servisní prohlídky na osobním vozidle KIA Picanto.Bližší podrobnosti sdělím.
17-158.2 Servis vozidel ústředí - ŠS Gall
Předmětem VZ je zajištění pravidelných servisních služeb, oprav a pneuservisu vozidla v školícím středisku zadavatele Gall.
Opravy, údržba a súvisiace služby pre vozidlá Záchrannej služby Košice
Predmetom zákazky sú záručné a pozáručné opravy, údržba a servis motorových vozidiel, vrátane náhradných dielov použitých k oprave motorových vozidiel vozového parku Záchrannej služby Košice a súvisiacich služieb počas trvania rámcovej dohody.
Opravy vozidel a dodávky ND pro vozy zahraničních značek
Předmětem veřejné zakázky jsou komplexní opravárenské práce, záruční a pozáruční servis (dále jen "Služby") vozidel zahraničních značek (Hyundai, Fiat, Nissan, Jeep, Mazda, Honda, Mercedes) včetně dodávek ND dílů potřebných pro poskytované Služby s min. 15 % slevou z doporučených cen dovozce vozidel. Součástí předmětu plnění je rovněž případná ...
Servis, opravy a údržba sanitních, dodávkových a osobních vozidel
Předmětem veřejné zakázky je provádění servisu, oprav a údržby sanitních, dodávkových a osobních vozidel Fakultní nemocnice Olomouc včetně dodávek výhradně nových originálních náhradních dílů. Smlouva bude uzavřena na dobu 2 let.
Poptávám renovaci kardanové hřídele
Poptávám repas středního dílu kardanu s ložiskem na automobil Hyndai H1 r.v.2011- nový typ. Předem děkuji za nabídku a s pozdravem Petr Kral.
Zajištění servisu a oprav služebních vozidel ČIŽP
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění servisu a oprav služebních vozidel ČIŽP. Veřejná zakázka je v souladu s ustanovením § 101 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek rozdělena na 15 dílčích částí.
Opravy a servis vozidel Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje, p. o.
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy, na jejímž základě bude realizován servis vozidel Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje, příspěvkové organizace a dodávání náhradních dílů k těmto vozidlům na základě dílčích objednávek dle aktuálních potřeb zadavatele vymezených v rámcové smlouvě.
Servis, opravy a STK vozidel
Předmětem veřejné zakázky je zajištění servisních služeb motorových vozidel, které jsou ve vlastnictví Krajského ředitelství policie Středočeského kraje.
Poptává autoservis, oprava zadní nápravy u vozu Renault Scenic
Poptávám opravu zadní nápravy na voze Renault Scenic, výměna torzních tyčí na zadní nápravě. Rok výroby 2001.
Oprava aut Opel, Německo
Vážené dámy a pánové, chtěl bych se vás zeptat, zda můžete v mém autě Opel Insignia nahradit spojku s vysouvacím ložiskem a dvojitým setrvačníkem? Chtěl bych vědět, kolik to stojí a jak dlouho to přibližně trvá. Chtěl bych mít nainstalované díly Sachs nebo Luk. Údaje o autu: Opel insignia 2,0 cdti, KBA 0035 /AIX
Poptávám renovaci světlometů
Poptávám renovaci zašlých plastových autosvětel - předních. Vozidlo Renault - Laguna III. Prosím o nabídku s cenou. Děkuji.
17-158 Servis vozidel ústředí
Předmětem VZ je zajištění pravidelných servisních služeb, oprav a pneuservisu vozidel: 1. část: pro vozidla ústředí Správy státních hmotných rezerv na adrese Olbrachtova 1677/3, 140 00 Praha 4 – Krč a 2. část VZ: zajištění servisu, oprav a pneuservisu pro vozidla Správy státních hmotných rezerv v Školicím středisku Gall, Dolní Dvůr 21, 543 42 ...