Najmodernejšia cesta separovania pre takmer 30 tisíc obyvateľov Terchovskej doliny
Predmetom zákazky je dodanie technológií na zabezpečenie separácie odpadu. Pri dodávke technológií sa bude jednať o obslužné zariadenia, mechanizácie, zberné vozidlá a príslušenstvá k traktorom (prívesy, nakladače, štiepkovače - drviče), veľkokapacitné kontajnery, kontajnery na plasty, papier, sklo rôznych veľkostí, igelitové vrecia pre každú obec ...
Rozšíření separace v městě Holešov (dodávka vozidel)
Předmět veřejné zakázky je rozdělen na 3 části. Předmětem veřejné zakázky části I je dodávka: 1 ks Linear pressu 6x4, 21m3, 8t. Předmětem veřejné zakázky části II je dodávka: 1 ks Ramenového nosiče kontejnerů. Předmětem veřejné zakázky části III je dodávka: 1 ks Malého nosiče kontejnerů – 3,5t. Bližší specifikace částí předmětu veřejné zakázky je ...
GHANA; Mercedes Benz "V" BOOT
Mám zájem o koupi použitého německého vozu Mercedes Benz "V"BOOT, rok výroby 2000/2001, barva popelavá, automatická převodovka, kožená sedadla, klimatizace, 2.0 diesel.
Poptávám naviják z vojenského vozidla Tatra
Koupím originální naviják z vozidla TATRA 815 - ležatý vč. příslušenství (kardan, lano, průvlak lana, ...). Naviják byl používaný na vojenských vozech TATRA 815. Nabídněte cenu.
Poptávám ojetý vůz zn. Škoda
Poptávám vůz zn. Škoda 100-110, světle modrou, pojízdnou, bez TP, odhlášenou, případně k ek. likvidaci, i korodovanou či mírně nabouranou, cena dohodou.
Poptáváme ojetý užitkový vůz
Poptáváme dodávkový skříňový automobil do 3,5 t, vhodný k městskému a příměstskému rozvozu zboží. Rok výroby 2007 a méně.
TOGO; Automobily a ojeté vozy
Jsme dovozce výrobků obecně. Protože stále rozšiřujeme své obchodní aktivity, chtěli bychom dovážet z vaší země automobily, ojeté vozy atd.
Poptávám vozy do komisního prodeje
Poptávám větší množství komisních vozů pro naplnění nové prodejní plochy. Prodejní místo se nalézá uprostřed republiky. Parkovné zdarma. Další podmínky poskytnu při vážném zájmu. Zajistim profi inzerci ( bohatá fotogalerie a videogalerie ) prostřednictvím www stránek, k dispozici 100 parkovacích míst. Hlídaný a pojištěný prostor.
KAPVERDY; Ojetá auta, nákladní auta, autobusy
Poptávám ojetá auta, nákladní automobily jako DAF, MAN, MACK. Také potřebuji autobus jako L300. Jsem prodejce ojetých aut, autobusů a nákladních aut.
GHANA; Sklápěcí nákladní vozy
Poptáváme použité sklápěcí nákladní vozy pro těžební sektor.
Poptávám výkup havarovaných vozidel
Hledám společnost v JČ, která vykupuje havarované osobní vozy. Společnost pro auto přijede, prohlédne, vyplatí zůstatkovou hodnotu a auto si hned odveze. Děkuji Jaroslav25
Poptávám ojetý motocykl
Poptávám pojízdný fichtl lepšího stavu, nejen na součástky. Nejlépe Jawu 23. Nemusíte být z Prahy, dojedeme si osobně. Děkuji!
Poptávám zánovní automobil
Poptávám zánovní automobil od 1majitele značky Citroen3 nebo Opel Corsa popř.malý Renault 5ti dvěřový. Prosím cenové nabídky. Kontakt pouze telefonicky.
Poptáváme koupi ojetého vozu Škoda 1203
Poptáváme koupi ojetého vozu Škoda 1203 VALNÍK
GHANA; Použité vozy a pneumatiky
Obchoduji s použitými vozy, pneumatikami, vyvážím léčivá semena byliny Griffonia. Rád bych obchodoval na českém trhu.
Poptávám koupi ojetého vozu zn. Ford
Ford Mondeo 2,2 TDCI,5xdveře-ne kombi,nejradéji S a referenčni z důvodu pŕiznivějši ceny. Josef Kozák Gunnex s.r.o
Nákladní automobil s mrazící nástavbou N2
NA N2 s mrazící nástavbou, motor EURO 5, min. 130 kW kabina s pevným lůžkem, nezávislé topení, klimatizace. Nástavba skříň FRC 5100x2480 mm vnitřní rozměr s vnitřní posuvnou stěnou, registrační teploměry pro oba dílčí prostory,panely LAMBERET. zadní dveře dvoukřídlé - rám a kování nerez, zapuštěné panty, tyče podlaha-strop Boční dveře na pravém ...
Poptáváme koupi ojetého vozu
Koupím Nissan Patrol 2,8 TD v slušném stavu jeté pouze na silnici.
Poptávám koupi ojetého vozu
Poptávám auto MB Viano,Opel Movano,Renault Trafic,VW Multivan,přenechání leasingu,úvěru,splátek.Rodiné auto s nějakou výbavou.
Poptávám ojetý vůz zn. Mercedes Benz Actros
Poptávám Mercedes Benz Actros, 6x6,r.v. od 2004- sklápěč
Cisternová automobilová stříkačka CAS 20
Dodání jednoho kusu cisternové automobilové stříkačky CAS 20
Poptáváme havarovaný vůz zn. Renault
Poptávám havarovaný Renault Kangoo na náhradní díly, doklad o ekologické likvidaci zajistím
Poptávám havarovaný vůz zn. Citroen
Poptávám havarovaný Citroen Berlingo na náhradní díly, doklad o ekologickém odhlášení zajístím.
Poptávám ojetý vůz
Koupím pro patnáctiletého syna auto, nebourané v pěkném stavu, spolehlivé, STK a prosím na splátky, Děkuji.
Poptávám ojetý vůz zn. Mercedes
Poptávám MERCEDES ML od roku výroby 2000 nebo MERCEDES 112 VIANO nebo VITO 1.majitel, 6 míst, od roku výroby 2000