Dekarbonizace dieselových motorů v profesionálním autoservise

Autoservis Dolina

Dekarbonizace dieselových motorů v profesionálním autoservise

Profesionální dekarbonizaci dieselových motorů provádí špičkový Autoservis Dolina, sídlící v Kudlovicích u Uherského Hradiště. Efektivní odstranění karbonových usazenin ze všech částí motoru zvyšuje jeho výkon, přispívá ke snížení spotřeby paliva i snížení emisí.





Štěrboholská spojka - PHS Dolní Počernice, č. akce 999325

Štěrboholská spojka - PHS Dolní Počernice, č. akce 999325

Předmětem plnění je dostavba úseku protihlukové stěny (PHS) a rekonstrukce stávající čísti:
a) výstavba nové protihlukové stěny dle specifikace zadávací dokumentace DSP/DZS (zpracovatel SUDOP Praha a.s.)
b) rekonstrukce stávající protihlukové stěny dle specifikace zadávací dokumentace DSP/DZS
c) zajištění měření hluku v celém úseku před realizací a po dokončení stavby
d) posouzení hlukových poměrů v prostoru zemního valu obytné zástavby Jahodnice, účinky jeho odhlučnění na současnou zástavbu a úprava výšky (snížení) navržené protihlukové stěny v rámci zpracování realizační dokumentace a tím možnost snížit výši investičních nákladů.

Součástí předmětu plnění je zajištění DIR a projekt a realizace DIO.
Veřejná zakázka vložena:
09.06.2016 07:12

Typ formuláře:
Opravný

Druh veřejné zakázky:
Oznámení o zakázce

Zadavatel:
Technická správa komunikací hlavního města Prahy

Originální záznam:

Okres:
Praha-město

Hlavní místo plnění:
Hlavní město Praha

Platnost veřejné zakázky:
28.06.2016 00:00

Cena veřejné zkázky:
80 000 000 CZK

ZADAVATEL ZAKÁZKY

Zadavatel název:
Technická správa komunikací hlavního města Prahy

Zadavatel IČ:
63834197

Zadavatel ulice:
Řásnovka 770/8

Zadavatel PSČ:
110 15

Zadavatel obec:
Praha 1

Kontaktní osoba:
Ing. Kateřina Honzátková

Zadavatel telefon:
+420 257 015 225


Zadavatel web:
http://www.tsk-praha.cz

Historie veřejné zakázky

Řádný formulář

Opravný formulář č.1

Slovník veřejné zakázky (CPV)

34928230-9
Protihlukové bariéry

Máte-li zájem o nejnovější poptávky a další nadstandardní služby, staňte se klientem Evropské databanky

Aktuální microsite


Najdeme Vám nejlepší řešení v oblasti chytrých budov - automatické systémy měření a regulace

Najdeme Vám nejlepší řešení v oblasti chytrých budov - automatické systémy měření a regulace

Jedním z klíčových aspektů chytrých budov je měření a regulace vytápění. Nejlepší řešení v této oblasti Vám pomůže najít společnost RX servis s.r.o. z Brna. Díky termostatickým ventilům a termostatickým hlavicím lze individuálně řídit každé otopné těleso v budově. Zónová regulace umožňuje nastavení teploty v jednotlivých místnostech podle aktuálních potřeb. Automatizace budov je dalším důležitým prvkem. Chytré systémy reagují na venkovní podmínky a optimalizují vytápění. Solární kolektory, tepelná čerpadla a výměníkové stanice jsou součástí moderních systémů měření a regulace. Společnost RX servis s.r.o. se specializuje na oblast měření a regulace. Nabízí komplexní služby od domovních kotelen až po průmyslové projekty. Jejich odborníci se zaměřují na vytápění, tepelná čerpadla a další technologie spojené s energetickým managementem.


Geotextilie pro zpevnění a ochranu betonových povrchů Praha – maximální pevnost, odolná proti protržení

Geotextilie pro zpevnění a ochranu betonových povrchů Praha – maximální pevnost, odolná proti protržení

Naše společnost se zabývá především hydroizolací tunelových systémů, spodních staveb, střech a hydroizolací skládek, a to již od roku 1998. Za tu dobu jsme nasbírali mnoho zkušeností, a proto se řadíme mezi kvalitní a spolehlivé společnosti, které mají plno spokojených zákazníků. V naší nabídce naleznete kromě služeb hydroizolací také materiály, které jsou nedílnou součástí těchto služeb. Mezi ně patří například geotextilie Formtex, která je vhodná pro zpevnění a ochranu betonových povrchů,ale také geotextilie Fibertex, která najde využití při zpevňování a ochraně při výstavbě silnic či ochraně a zpevňování skládky. Tyto geotextilie jsou odolné proti oděru a protržení a vydrží i při nepřízni počasí. Pro více informací navštivte naše webové stránky, kde se dozvíte vše potřebné. Pokud vám budou nějaké informace chybět neváhejte nás kontaktovat na telefonním čísle nebo e-mailem, vše s Vámi rádi probereme.


Pozemní stavitelství, stavební firma, průmyslové stavby, občanské a bytové stavby, stavby pro obchod, vodohospodářské stavby

Pozemní stavitelství, stavební firma, průmyslové stavby, občanské a bytové stavby, stavby pro obchod, vodohospodářské stavby

Hledáte spolehlivého partnera pro vaše stavební projekty? Stavební společnost RBK a.s. je zde pro vás! S více než 30 lety zkušeností na stavebním trhu, jsme se vyprofilovali jako stabilní a respektovaný dodavatel staveb a projektů s širokým portfoliem činností. Naše služby zahrnují: - Průmyslové stavby: Výstavba průmyslových areálů, halových výrobních a skladových objektů. - Stavby pro obchod a služby: Realizace objektů pro obchodní sféru a služby, včetně rychlého občerstvení a autosalonů. - Občanské a bytové stavby: Výstavba bytových domů, školních budov a dalších veřejných objektů. - Vodohospodářské a inženýrské stavby: Kompetentní partner pro liniové stavby a objekty ČOV. Jsme hrdí na naše certifikované systémy managementu a řízení, včetně ISO 9001:2008 a ISO 14001:2004, které zaručují nejvyšší standardy kvality a bezpečnosti. Naše sídlo se nachází v Praze, ale působíme po celé České republice. Vyberte si Stavební společnost RBK a.s. – vašeho důvěryhodného partnera pro realizaci vašich vizí!


Designové desky dukta® flexible wood – ekologický výrobek do interiéru s všestranným využitím

Designové desky dukta® flexible wood – ekologický výrobek do interiéru s všestranným využitím

Chcete si pořídit desky, které jsou nejen vizuálně atraktivní, ale mají i dobrou absorpci zvuku? Máte v plánu je použít na rovné i zakřivené stěny i stropy? V tom případě se obraťte na společnost FK DŘEVĚNÉ LIŠTY. Společnost FK DŘEVĚNÉ LIŠTY prodává desky dukta®, které jsou jednostranně nebo oboustranně profrézované s vysokou tvárností. Využití je vhodné pro akusticky citlivé prostory, jako jsou divadla, restaurace, školící místnosti, a vzhledem k velkému podílu otevřené plochy i pro krytí klimatizací a topných těles. Zvlněné stěny a stropy dosahují vysokých absorpčních hodnot a spolu s vizuální atraktivitou zajišťují prostorový zážitek dle nejvyšších nároků. Vsaďte na flexibilitu, design a ekologický přístup a pořiďte si desky dukta® u nás co nejdříve!


Prodej - Váhy automobilové a mostové, vážící zařízení

Prodej - Váhy automobilové a mostové, vážící zařízení

Společnost LESAK s.r.o.o, v Brně poskytuje velkoobchodní, maloobchodní i internetový prodej vážící zařízení. U nás si vyberete mostové váhy, automobilové váhy, silniční váhy. Nápravové váhy jsou určeny pro vážení automobilů, kamiónů, nákladních vozidel nebo zjišťování zatížení jednotlivých náprav. Váhy zakoupené u nás můžete zabudovat do země, nebo mohou sloužit jako nájezdové nad úrovní terénu. Určité druhy vah je možné lehce přemístit, jsou tedy mobilní. Skoro všechny modely lze cejchovat pro obchodní účely. Neváhejte a vyzkoušejte nás. Věříme, že budete spokojeni. Více informací najdete na webových stránkách.


Měření, atestace plastů, plastové drtě, vlhkosti plastového granulátu

Měření, atestace plastů, plastové drtě, vlhkosti plastového granulátu

Společnost REMIVA mimo svoji hlavní činnost, kterou je zpracování plastů z výroby, nabízí firmám zabývajícím se recyklací a zpracováním plastů tyto služby: - měření a atestace plastů, plastové drtě a plastového granulátu - měření vlhkosti plastového granulátu. Měříme tyto paramety: - hustotu, MFI, rychlost tečení, napětí na mezi střihu, viskozita, datum, čas, teplota, závaží včetně typu zkoušky dle ISO 1133. Hlavní činnost - zpracování plastových technologických odpadů: - technické plastové drtě - recyklace pěnového polystyrenu (EPS) - speciální plasty dle nabídky - regranuláty HDPE, LDPE, PC/ABS, PP, HIPS vstřikovací, vytlačovací, vyfukovací.